• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, posest, zazidljiva: ZGORNJA SENARSKA, 6500 m2

33,00 €/m2Izračun kredita
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Posest | Regija: Podravska | Upravna enota: Lenart | Občina: Sveta Trojica v Slov. goricah
ZGORNJA SENARSKA, 6.500 m2, zazidljiva, Stavbno zemljišče, v skupni izmeri 6.500 m2, namenjeno obrtnim, skladiščnim, prometnim, trgovskim, poslovnim dejavnostim, na lahko dostopni lokaciji, v neposredni bližini avtocestnega priključka, prodamo. Cena: 33,00 EUR/m2

Dodaten opis

Stavbno zemljišče, v skupni izmeri 6.500 m² (4.474 m² + 2.026 m²) je del prostorske enote ST 13, ki se nahaja na območju gospodarskih con (IG) in je namenjeno obrtnim, skladiščnim, prometnim, trgovskim, poslovnim in proizvodnim dejavnostim. Na območju je predvidena priprava OPPN, ki se lahko deli tudi na manjše enote.

Zemljišče se nahaja na lahko dostopni lokaciji, v neposredni bližini avtocestnega priključka Sv. Trojica (avtocesta A5, Maribor-Lendava).

Objavljena prodajna cena predstavlja neto vrednost (brez DDV).

Interesente prosimo, da nam posredujejo povpraševanje ali nezavezujočo ponudbo preko spletne pošte na: nepremicnine@petrol.si.

Stranke obveščamo, da si družba Petrol d.d., Ljubljana pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima družba Petrol d.d., Ljubljana možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja.

Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

PETROL d.d., Ljubljana
Dunajska cesta 50
1000 Ljubljana
tel.: 01/471-45-14, 030/611-770

Referenčna št.:
6433336

Lokacija nepremičnine

 
Kliknite za prikaz zemljevida
*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

PETROL d.d., Ljubljana

Dunajska cesta 50
1000 Ljubljana


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.