• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Financiranje

Prodaja, hiša, samostojna: VRBA, NA GORENJSKEM 6 KM OD BLEDA, 220 m2

130.000,00 €Izračun kredita
NE SPREGLEJTE
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: Gorenjska | Upravna enota: Jesenice | Občina: Žirovnica
VRBA, NA GORENJSKEM 6 KM OD BLEDA, 220 m2, samostojna, zgrajena l. 1900, adaptirana l. 1985, 481 m2 zemljišča, K+P+M, V središču vasi, tik ob vaški lipi prodamo starejšo hiško, ki potrebuje novega skrbnega gospodarja, da si naredi prijeten sončen dom, prodamo. Cena: 130.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI v izdelavi
Šifra oglasa:
Menjava

Dodaten opis

Hiška se nahaja v središču vasi, na izjemni zgodovinski lokaciji tik ob znameniti 400 letni lipi s 16 srenjskimi kamni ter le 100 metrov od Prešernove rojstne hiše. Hiška je samo 6 km oddaljena od Bleda ter 3 km od priključka na avtocesto. Ima sončno lego in lep pogled na Triglav. Ima vse priključke, med drugim tudi širokopasovni internet, kabelsko televizijo, plinsko napeljavo in kanalizacijo. Ogrevanje je trenutno urejeno s centralno pečjo na olje, v dnevni sobi pa se je možno pogreti z izvirno kmečko pečjo. Lončena peč je tudi v spalnici v zgornjem nadstropju.

Hiška ima cca 220 m2 skupne površine in leži na 481 m2 velikem zemljišču..

V pritličju se nahaja predsoba 16m2, dnevni prostor 23m2, hodnik 10m2, kopalnica 6m2, kuhinja 14m2 in spalnica 15m2. V nadstropju pa sta še dve sobi in hodnik v skupni izmeri 47m2.  Hiša obsega garažo in kletne prostore v izmeri 53m2 ter teraso 36 m2.

Hiška predstavlja dobro možnost za nekoga, ki ceni domačnost in lepoto pristnih slovenskih vasic ter bi jo skrbno uredil.

Menjava: možna je menjava za stanovanje na Bledu v Radovljici, Kranju, Ljubljani ali Mariboru.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 031/214-276

Referenčna št.:
6257098

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.