• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, poslovni prostor, prostor za storitve: TRNOVO, OPEKARSKA CESTA, 18.8 m2

95.000,00 €Izračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Poslovni prostor | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Vič-Rudnik | Občina: Ljubljana
TRNOVO, OPEKARSKA CESTA, 18,8 m2, prostor za storitve, zgrajen l. 1992, P/2 nad., Na priljubljeni, dobro opazni in frekventni Opekarski cesti v Trnovem, znotraj poslovno stanovanjskega centra, prodamo vpeljan in popolnoma opremljen frizerski salon z dvema delovnima mestoma, prodamo. Cena: 95.000,00 EUR
Energ. razred:
D
 (60 - 105 kWh/m2a)

Dodaten opis

V atriju poslovno stanovanjskega kompleksa na Opekarski ulici v Trnovem prodamo popolnoma opremljen frizerski salon, ki uspešno deluje na tej lokaciji že mnogo let. Center je živ, zgledno  urejen, saj poleg stanovanj v njem deluje vrsta različnih storitvenih agencij, trgovinic ter priljubljenih gostinskih lokalov.

Poslovni prostor se nahaja v pritličju stavbe, zgrajene l.1992 in ima poleg vhoda tudi veliko izložbeno okno. Prostor je racionalno izrabljen in dobro načrtovan in skladen z vsemi predpisi. Lokal ima veljavno gradbeno in uporabno dovoljenje. Zadosti  lahko potrebam dveh frizerskih delovnih mest ali v kombinaciji z drugimi storitvami iz področja osebne nege (npr. urejanje nohtov, make up in podobno). Iz steklenega vetrolova na vhodu, se vstopi v osrednji prostor, kjer sta dva mesta za urejanje pričesk, 1 postaja za umivanje,  dve za sušenje ter del za shranjevanje in pripravo preparatov. Oprema je vključena v ceno nepremičnine in je lepo ohranjena, vse delovne površine so v kerrocku. Na voljo so tudi lastni toaletni prostori.

Parkiranje za lastnika in stranke je možno brezplačno na parkirnih mestih ob centru.

Prostor je v etažni lastnini, ZK urejen in neobremenjen. Vsa poraba v lokalu je skladna s števci (voda, elektrika). Ogrevanje in priprava tople vode je električno, po hlajenju/klimi do sedaj ni bilo potrebe (orientacija SV). Energetska izkaznica je v pripravi. Stroški upravnika in rezervnega sklada so nizki, saj je objekt nov in dobro vzdrževan.

Ogled oglaševane nepremičnine je za potencialnega kupca brezplačen, ki podpiše samo potrdilo o ogledu. Pogoj prodajalca pri prodaji nepremičnine je, da najemnik prevzame plačilo polovičnega zneska za posredovanje, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne cene. V kolikor se potencialni kupec s tem ne strinja, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa prodajalca,  zavrniti ogled nepremičnine.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana
Einspielerjeva ulica 6
1000 Ljubljana
tel.: 041/506-548 Maja Mikuž

Referenčna št.:
6146071

Lokacija nepremičnine

 
Kliknite za prikaz zemljevida
*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
V primeru, da se vam PDF datoteke ne odpirajo, priporočamo namestitev novega PDF bralnika: Adobe Reader ali Foxit Reader.
Ponudnik

Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana

Einspielerjeva ulica 6
1000 Ljubljana

041/506-548 Maja Mikuž

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.