• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Financiranje

Prodaja, stanovanje, 2-sobno: TEZNO, 58.2 m2

81.900,00 €Izračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: Podravska | Upravna enota: Maribor | Občina: Maribor
TEZNO, 58,2 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 2007, 2/3 nad., Prodam, oziromama menjam 2. sobno stanovanje za manjšo hišo izven mesta, prodamo. Cena: 81.900,00 EUR
Energ. razred:
B2
 (25 - 35 kWh/m2a)

Dodaten opis

V čudovitem-mirnem predelu Tezna prodam ali MENJAM za manjšo hišo novejše aklimatizirano 2. sobno stanovanje zgrajeno leta 2007. Stanovanje je zelo kvalitetno, stroški bivanja so zaradi tega zelo nizki, stanovanje ima lastno etažno plinsko ogrevanje z plinsko pečjo Immergas.
V stanovanju so vsi možni priključki, ki so potrebni za današnje moderno življenje, v neposredni bližini je vsa infrastruktura.
K stanovanju spada tudi velik kletni boks v katerem je el. priključek, ki je vezan na el. števec stanovanja in lastno parkirno mesto pred stavbo.
Poleg stanovanja je možno ob nakupu ali menjavi dobiti tudi novejšo veliko garažo 18m2, v tem primeru je skupna cena 92.900, 00€.

Ob menjavi za hišo pridejo v poštev Podravska in Pomurska regija!


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 031/233-581

Referenčna št.:
6254496

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.