• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, poslovni prostor, gostinski lokal: TABOR, MARIBOR, GORKEGA ULICA, 81.2 m2

84.000,00 € 93.000,00 €Izračun kredita
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Poslovni prostor | Regija: Podravska | Upravna enota: Maribor | Občina: Maribor
TABOR, MARIBOR, GORKEGA ULICA, 81,2 m2, gostinski lokal, zgrajen l. 1964, adaptiran l. 2011, P/4 nad., Gostinski lokal, Gostilna, poslovni prostor, Maribor, Tabor, center, lokal, prodamo. Cena: 84.000,00 EUR
Energ. razred:
C
 (35 - 60 kWh/m2a)

Dodaten opis

Gostinski lokal se nahaja na začetku Tabora, v neposredni bližini UKC in s tem tudi ne daleč od središča mesta. Gre za frekventno lokacijo, na križišču ulice Gorkega in Moša Pijade… V neposredni okolici lokala se nahajajo poslovno stanovanjski objekti, šolske ustanove, trgovski lokali, banke, UKC itn. Lokal je tako lociran v gosto poseljenem predelu in je dobro viden in lahko dostopen.

Sam objekt kjer je v pritličju lociran lokal je poslovno stanovanjski, etažnosti K+P+4.  Zgrajen je bil leta 1964, leta 2000 je bila na objektu zamenjana streha, leta 2011 pa je bila urejena izolacijska fasada.

Notranjost lokala predstavlja večji osrednji prostor z šankom oz. točilnim pultom in mizami. Drugi del lokala predstavlja prostor kjer je urejeno skladišče in kjer je bila včasih urejena tudi kuhinja, ki ni več v uporabi. Iz osrednjega dela je tudi dostop do sanitarij, ki so zaradi hodnikov, precej velike in omogočajo predelavo oz. razširitev v kombinaciji za skladiščnim prostorom…

Pred lokalom je manjša terasa z 4-imi mizami, sam prostor je pa v najemu od mestne Občine!

Notranjost lokala je po podatkih GURS v skupni izmeri  81,2 m2, v to površino je vključen tudi skladiščni in sanitarni del.

Ogrevanje je urejeno centralno preko skupne kurilnice z merilniki porabe.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, urejena je vsa potrebna dokumentacija, uporabno dovoljenje itd.

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

Vljudno prosimo, da se za vse informacije ter termin ogleda obrnete izključno na nas. Želja lastnika je, da si potencialna stranka ogleda lokal isključno v skladu s predhodnim dogovorom z nami!

Možna je menjava za kakšno stanovanje v Mariboru...

Za vse dodatne informacije in vprašanja smo z veseljem na voljo na tel. št.: +386 (0) 41 689 116 ali na elektronski naslov:

renato.boras@br-nepremicnine.si

Hvala za razumevanje!


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

BR nepremičnine,d.o.o.
Ulica Vita Kraigherja 5
2000 Maribor
tel.: 041/689-116

Spletna stran:

Referenčna št.:
6304004

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

BR nepremičnine,d.o.o.

Ulica Vita Kraigherja 5
2000 Maribor


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.