Geodet Kralj, geodetske storitve in nepremičnine, Janez Kralj s.p.
Bizeljska cesta 8
8250 Brežice

Poslovalnice:

Bizeljska cesta 8
8250 Brežice

040/753-911 Janez Kralj

Geodet Kralj, geodetske storitve in nepremičnine, Janez Kralj s.p.

HomeLife,
PE Geodet Kralj
geodetske storitve in nepremičnine,
Janez Kralj s.p.


Podjetje Geodet Kralj deluje kot geodetsko podjetje in nepremičninska agencija, ti dve dejavnosti se med seboj dopolnjujeta, saj je pri obeh potrebno pridobiti zaupanje strank na obeh straneh meje ali pa transakcije. Vseskozi se trudimo delati strokovno, pošteno in ugodno za vse stranke in poslovne partnerje kar potrjujejo tudi naše stranke z svojimi naročili. Veliko truda in energije posvetimo razumnemu in strokovnemu reševanju morebitnih sporov, da si lahko nasprotne stranke sežejo v roke ter da obdržijo dobre medsebojne stike. Za takšen odnos je potrebno veliko potrpežljivosti in prilagodljivosti. Vendar se vse poplača, ko se zadovoljne stranke vrnejo k nam ali pa nas priporočajo naprej.

V želji po nudenju še boljših storitev strankam smo se nedavno pridružili mednarodni skupini HomeLife, katere slogan sovpada z našimi načeli »VIŠJI STANDARD«, višji standard storitev, obravnave strank, svetovanja… Poudarili bi radi, da je to »slovenska franšiza«. Ustanovitelj in izvršni direktor HomeLifa gospod Andrew Cimerman je bil rojen v Sloveniji, a se je z osemnajstimi leti preselil v Kanado, kjer je uspešen poslovnež že več kot 50 let.  Že od otroštva si je želel biti produktiven in deliti nekaj z sočlovekom. Ta motivacija in pomanjkanje poslovnih priložnosti je razlog, da je zapustil svoj rojstni kraj v Sloveniji v poznih šestdesetih. Sedaj ima več uspešnih podjetij, ki se ukvarjajo tako ali drugače z nepremičninami. Pod imenom HomeLife po celem svetu deluje že 15 000 nepremičninskih posrednikov in uspešno se širimo iz dneva v dan.

Pridružiti se tako uspešnem in uveljavljenem poslovnem sistemu kot je HomeLife ni bilo več vprašanje. Zastopanje in širjenje HomeLifovega imena, ter ustvarjati in sodelovati takšni odlični družbi je izziv, katerega smo z veseljem sprejeli.

Lokacija poslovalnice