• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Financiranje

Prodaja, hiša, samostojna: SPODNJA HAJDINA, 141, 118.5 m2

Izhodiščna cena: 49.500,00 €Izračun kredita
ZBIRANJE PONUDB
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: Podravska | Upravna enota: Ptuj | Občina: Hajdina
SPODNJA HAJDINA, 141, 118,5 m2, samostojna, zgrajena l. 1958, prodamo. Izhodiščna cena: 49.500,00 EUR
Rok oddaje ponudb: 31.01.2019

Dodaten opis

Predmet prodaje je starejša, delno obnovljena stanovanjska hiša v Spodnji Hajdini 141, 118,5 m2 neto tlorisne površine (3 sobno stanovanje s kuhinjo, kopalnico, wc in shrambo), z veliko pripadajočega zemljišča, last stečajnega dolžnika v celoti.
Ker stanovanjska hiša ni vpisana kot posamezni del stavbe v zemljiško knjigo, se hiša prodaja kot parcela.

V naravi gre za hišo v Spodnji Hajdini 141 s pripadajočo parcelo. Hiša obsega pritličje. Zgrajena je bila leta 1958, kritina je bila obnovljena po letu 2010, okna na južni strani leta 2000. Hiša je zidana, ostrešje je leseno, kritina je strešnik.
Priključena je na vse možne opisane komunalne priključke. Ogrevanje je radiatorsko, iz lastne kotlovnice na trdo gorivo.
Finalne obdelave so starejše izvedbe – keramika in laminati, notranja vrata in vse druge notranje obdelave. Stene so opleskane. Fasada – delno izolacijska, je nedokončana.
V podaljšku hiše je garaža in kurilnica ter shramba. Del objeta –podaljšek hiše je dotrajan (shramba, 71,50 m2) in nima vrednosti. Na dvorišču je zgrajen lesen nadstrešek za avtomobile, velikosti ca 20 m2. Hiša se nahaja v bližini železniške proge.

Izhodiščna cena je določena v višini 49.500,00 EUR.
Izhodiščna cena ne vsebujejo nobenih davščin in prispevkov. Davek na promet nepremičnin mora plačati kupec. Vse dajatve in stroške v zvezi s prenosom lastništva mora plačati kupec.
Varščina je določena v višini 4.950,00 EUR.

Rok za zbiranje ponudb je do vključno 31. 1. 2019 (datum oddaje ponudbe na pošto).
Ponudbe se pošljejo v zaprti kuverti s priporočeno pošto s pripisom: »ponudba za nakup stanovanjske hiše v Spodnji Hajdini 141 – ne odpiraj« na naslov stečajnega upravitelja: Milorad Vidović, Ulica Zore Majcnove 22, 1000 Ljubljana.

Potencialni ponudniki dobijo vse informacije v zvezi s prodajo stanovanjske hiše v Spodnji Hajdini 141 preko e-pošte: upravitelj@siol.net.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 041/620-260

Referenčna št.:
6227424

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
V primeru, da se vam PDF datoteke ne odpirajo, priporočamo namestitev novega PDF bralnika: Adobe Reader ali Foxit Reader.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.