• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, hiša, samostojna: ŠMARJE - SAP, 267 m2

295.000,00 €Izračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: LJ-okolica | Upravna enota: Grosuplje | Občina: Grosuplje
ŠMARJE - SAP, 267 m2, samostojna, zgrajena l. 2000, adaptirana l. 2000, 817 m2 zemljišča, P+1+2, Prodamo dvostanovanjsko hišo z urejeno okolico, vsi priključki, ogrevanje na pelete in toplotno črpalko, veliko parkirnih mest pred hišo. V bližini ljubljanski mestni potniški promet in železniška postaja, prodamo. Cena: 295.000,00 EUR
Energ. razred:
D
 (60 - 105 kWh/m2a)

Dodaten opis

Prodamo hišo z urejeno okolico. Celotna parcela je ograjena z ograjo in nudi veliko zasebnosti. Parkirišč je dovolj, lahko pa se še dodatno poveča.

Del hiše je bil zgrajen l. 1967 (takrat zgrajena prvotna hiša), nato pa je bila leta 2000 z gradbenim dovoljenjem rekonstuirana in povečana. Od originalne hiše je ostalo samo pritličje in pa prvo nadstropje (oboje statično - protipotresno ojačano) 2. nadstropje pa je bilo porušeno. Nato je bila hiša povečana v dolžino in na novo je bilo dozidano 2. nadstropje). Na novo je bila narejena vsa izolacija (15 cm), streha Bramac, na celotni hiši so bila zamenjana okna (lesena dvoslojna izolacijska okna), dozidani so bili balkoni in terasa. Zgornje stanovanje ( 5 sobno, velika kopalnica z masažno kadjo in masažno tuš kabino, ločen WC, odprt dnevno bivalni prostor, 4 spalnice, vhodna veža z ločeno garderobo, velik ballkon, terasa) je bilo dozidano leta 2000, v spodnjem stanovanju pa je potrebna adaptacija notranjosti, okna in balkonska vrata pa so bila menjana z lesenimi dvoslojnimi okni.

Zgornje stanovanje ima 25 cm izolacije na podstrehi. Narejena je hidroizolacija. Balkoni in terase so toplotno izolirani, da se preprečijo toplotni mostovi.

Ogrevanje radiatorjev na pelete in vode na toplotno črpalko. 

Lepo urejena okolica, z dovozom za avtomobile in parkirnimi mesti - 4 parkirna mesta so pod nadstreškom, 2 pa odkriti, dodatno še garaža v pritličju. V primeru potreb, se da parking močno povečati in sicer za celotni sprednji del vrta.

Vsako stanovanje ima ločen zunanji vhod, lahko pa se ju enostavno poveže s prebojem ene stene.

V hiši so vsi priključki, priključena tudi na kanalizacijo, širokopasovni internet.

Ogrevanje radiatrojev na pelete, ogrevanje vode na toplotno črpalko.

Lastnik ima gradbeno in uporabno dovoljenje, hiša je vpisana v kataster stavb. ZK urejeno.

S prodajalcem imamo sklenjeno posredniško pogodbo, s katero prodajalec pogojuje, da se posredniška provizija razdeli med prodajalca in kupca in sicer kupec prevzame 2% provizije in 22% DDV od zneska provizije.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Dom plus nepremičnine d.o.o.
Jalnova ulica 70
1000 Ljubljana
tel.: 040/425-975

Referenčna št.:
6233012

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.

Iz ponudbe Dom plus nepremičnine d.o.o.

BREZOVICA PRI LJUBLJANI

Prodaja: Hiša
Nadstropje: P+1+MLeto: 2000Zemljišče: 703 m2
261 m2, samostojna, zgrajena l. 2000, 703 m2 zemljišča, P+1+M, lepa in kvalitetno grajena hiša, obdana z zelenjem, z vel...
261,00 m2
460.000,00 €
Ponudnik

Dom plus nepremičnine d.o.o.

Jalnova ulica 70
1000 Ljubljana


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.