• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, hiša, drugo: SLOVENSKE KONJICE, 851 m2

850.000,00 €Izračun kredita
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: Savinjska | Upravna enota: Slovenske Konjice | Občina: Slovenske Konjice
SLOVENSKE KONJICE, 851 m2, hiša, zgrajena l. 1890, adaptirana l. 2002, 2.798 m2 zemljišča, prodamo. Cena: 850.000,00 EUR

Šifra oglasa:
RE_ID_210

Dodaten opis

Prodaja navedene nepremičnine bo potekala na način E-dražbe z zviševanjem izklicne cene.

Kvalitetno prenovljen in vzdrževan dvorec iz 19. stoletja
Stavbo je konec 19. stoletja zgradila družina Windischgraetz kot rezidenčni dvorec z veliko vinsko kletjo. Stavba je bila leta 2002 celovito in kvalitetno prenovljena.
Vila je v stanju polne uporabnosti, redno in dobro vzdrževana (čiščena, zračena, ogrevana) ter varovana z alarmno napravo. Vila je opremljena z vsemi potrebnimi inštalacijami, ki zagotavljajo udobno bivanje. 

Velika in urejena parcela
Vila stoji na rahlo pobočnem, ravnem zemljišču pravilne oblike. Celotna parcela je ograjena s kovano ograjo višine 2,5 metra na betonskem podstavku. Na veliki parceli se razprostira lepo urejen in strokovno vzdrževan vrt oziroma park.
Vila je lahko dostopna, do nje sta urejena dva uvoza z vrati z daljinskim odpiranjem. Neposredna okolica vile je tlakovana s klasičnim granitnim tlakovcem.

Razgibana notranja ureditev
Vila obsega klet, pritličje, nadstropje in mansardo. Vse etaže objekta so urejene in bivalne. Nadstropja so med sabo povezana z lepimi stopnišči.
V kleti je čez celotno etažo urejena čudovita vinska klet z obokanim stropom. Po tleh je položen marmor.
V pritličju in v prvem nadstropju se razprostirajo številne in raznoliko urejene sobane. Po tleh je položen marmor.
V mansardi je urejen velik bivalni prostor, ki se razteza čez cel etažo. Po tleh je položen ladijski pod.
Ob hiši je garaža za štiri osebna vozila.
Na zadnji strani hiše je zimski vrt z razgledom na park.

Odlična investicijska priložnost
Vila je namenjena tako stanovanjski kot poslovni rabi. Potencialni investitor lahko izkoristi njen tržni potencial, ki ga predstavljajo značaj stavbe, lociranost na obrobju mesta, lahka dostopnost, lasten park, zasebnost parcele.

V ceno ni vključen pripadajoči davek.

Slovenske Konjice – Živahno srednjeveško mesto
Slovenske Konjice so srednjeveško podeželsko mesto v Dravinjski dolini. Bogata kulturna in naravna dediščina mesta mu dajeta posebno dušo ter prispevata k atraktivnosti mesta za domače in tuje turiste. Slovenske Konjice veljajo za zgled prijaznosti in urejenosti, kar potrjujejo številna referenčna, domača in mednarodna, priznanja. Obdane so z rodovitnimi polji in vinorodnimi griči, ki ustvarjajo prijetno klimo in nudijo številne možnosti za rekreacijo in oddih.
V Slovenskih Konjicah živi približno 14.500 prebivalcev, med njimi prevladujejo mlajši, kar je značilnost le redkih slovenskih občin in kar izpričuje, da mesto predstavlja kvalitetno okolje za mlade in za družine. Mesto je odlično povezano z bližnjima Celjem in Mariborom. (viri: www.slovenskekonjice.si, www.stat.si)

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

DUTB, d.d.
Davčna ulica 1
1000 Ljubljana
tel.: 01/429-34-63 Edo Bečić, 040/977-235

Referenčna št.:
6192646

Lokacija nepremičnine

 
Kliknite za prikaz zemljevida
*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

DUTB, d.d.

Davčna ulica 1
1000 Ljubljana


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.