• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, poslovni prostor, gostinski lokal: IDRIJA, 183.4 m2

180.000,00 €Izračun kredita
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Poslovni prostor | Regija: S.Primorska | Upravna enota: Idrija | Občina: Idrija
IDRIJA, 183,4 m2, gostinski lokal, s prehrano, zgrajen l. 1990, adaptiran l. 1999, K+P/5 nad., - dobra lokacija - urejen poslovni prostor v dveh nivojih - možnost ureditve enega ali dveh samostojnih lokalov - na voljo z vso opremo - primerno za različne dejavnosti, pritličje lahko tudi za nastanitveni ali stanovanjski bivalni prostor, prodamo. Cena: 180.000,00 EUR
Energ. razred:
D
 (60 - 105 kWh/m2a)

Dodaten opis

Opis

V neposredni bližini centra Idrije je na voljo urejen poslovni prostor z dovoljenji za gostinsko prehrambni obrat in bar. Prostore se lahko uporabi tudi za opravljanje drugih dejavnosti, pritličje se lahko preuredi v nastanitveni ali stanovanjski prostor.   Celoten poslovni prostor se nahaja v dveh etažah in obsega skupno 183,4 m2, od tega je 140 m2 urejenega lokala, 30,5 m2 pomožnih prostorov in 12,9 m2 drugih prostorov.  Lokal se nahaja delno v pritličju in delno v kleti z dvema vhodoma in medsebojno povezavo. Lahko se ga uporablja kot celoto ali pa loči v dve samostojni zaključeni celoti.

V pritličju se nahaja  lokal s celotno površino 84,3 m2 in uporabno površino  71,4 m2 in 15,0 m2 pomožnih prostorov (trenutno opremljeni kot manjša kuhinja in delno priročno skladišče, možnost ureditve toaletnih prostorov).  Lokal je v celoti opremljen:  opremljena kuhinja, šank, barska vitrina, slaščičarska vitrina, mize, stoli , vse v toplem andaluzijsko mavrskem slogu. Prostor je klimatiziran.

Lokal v kleti obsega 68,6 m2 površine  in 15,5 m2 pomožnih prostorov (trenutno skupni toaletni prostori za oba dela lokala, možna je tudi ureditev kuhinje). Prostori lokala so v celoti opremljeni: šank z barsko vitrino, separeji z mizami in stoli, v stilu bara iz centralne Španije.

Lokala sta med seboj povezana s prehodom preko manjšega stopnišča. Prehod je z minimalnim posegom možno zapreti in vzpostaviti dva ločena poslovna prostora, vsakega s svojo namembnostjo oziroma dejavnostjo.

Na zunanji površini pred lokalom je že bil postavljen letni vrt z večjim nadstreškom, za kar je potreben ponoven dogovor z občino.

Za celoten poslovni prostor je urejeno gradbeno dovoljenje in uporabno dovoljenje. Prostori lokala so vpisani v zemljiško knjigo kot 4 deli stavbe (lokal pritličje, lokal klet in dva pomožna prostora.

Okolica

Poslovni prostor se nahaja v neposredni bližini centra Idrije. Je enostavno dostopen peš tako iz centra, kot iz smeri avtobusne postaje. Dostava po javni cesti.

Za več informacij pokličite na 040 344 737 ali preko e-naslova viktor@rocco-nepremicnine.si, Viktor Lenče.

Vljudno vabljeni k ogledu.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Rocco nepremičnine d.o.o.
Slovenska cesta 8
1000 Ljubljana
tel.: 040/344-737 Viktor Lenče

Referenčna št.:
6428239

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Rocco nepremičnine d.o.o.

Slovenska cesta 8
1000 Ljubljana

040/344-737 Viktor Lenče

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.