• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, posest, zazidljiva: BLED, CANKARJEVA ULICA, 1010 m2

297.950,00 €Izračun kredita
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Posest | Regija: Gorenjska | Upravna enota: Radovljica | Občina: Bled
BLED, CANKARJEVA ULICA, 1.010 m2, zazidljiva, stavbno zemljišče, Da bi nekoč lahko imeli hišo, si morate najprej kupiti zemljišče, mi pa vam ponujamo čudovito gradbeno parcelo. Nekaj metrov stran od središča mesta se tako izognete blejskemu vrvežu, vendar ste še vedno sredi dogajanja in imate čudovit razgled na Blejski grad, prodamo. Cena: 297.950,00 EUR

Šifra oglasa:
BledLastnosti nepremičnine

  • Velikost: 1.010,00 m2

Dodaten opis

Iz izkušenj vemo, da nakup stavbnega zemljišča ni lahka naloga, predvsem pa ni zavidanja vredno opravilo. Upoštevati je treba cel kup dejavnikov, in če vprašate nepremičninarje, uradnike, znance ali sorodnike, ima vsak svojo, bolj ali manj strokovno teorijo, vendar na koncu dneva običajno ostanete sami s svojo odločitvijo. Preden se odločite za nakup, se takšni - isti dnevi kar vrstijo. Želimo vam pomagati pri sprejemanju dobrih odločitev in vam skušamo predstaviti celotno sliko nepremičnine in z njo povezanih možnosti.

Nakup gradbene parcele na Bledu ni najcenejši način do lastne hiše. Če ste se odločili za nakup gradbene parcele na Bledu, se morate sprijazniti s tem, da so takšne parcele na tem območju trenutno vrednotene in ponujene po povprečni ceni 398 evrov na kvadratni meter. Parceli, ki ju ponujamo, nista tako dragi, sta pa vendale v primerjavi z drugimi gradbenimi parcelami v okolici v zgornjem cenovnem razredu.

Vendar se mi zdi, da ste se odločili, da želite parcelo in hišo na Bledu. Torej.

Stavbno zemljišče je sestavljeno iz parcel 710/10 in 710/11, nahajata se v katastrski občini 2191 Želeče, merita 1.010 m² in sta po OPN (občinskem prostorskem načrtu) namenjenI kot stavbno zemljišče - stanovanjsko območje.  OPN predpisuje celo OPPN (podrobni občinski prostorski načrt), ki je bil sprejet leta 2007 in objavljen v uradnem listu "Uradni list RS, št. 111/2007 z dne 5. 12. 2007". OPPN se imenuje "OPPN Dindol" in med drugim ureja gradbene pogoje, ki jih je treba izpolniti na teh dveh zemljiščih, kateri prodajamo. OPN in OPPN sta podlaga za izdelavo projekta za pridobitev gradbenega dovoljenja in na koncu tudi za izdajo gradbenega dovoljenja.

Topografsko se lokacija nahaja ob Cankarjevi ulici, nekaj več kot 2 metra pod nivojem ulice, kar v našem primeru predstavlja prednost, saj izkop za klet praktično ni potreben. V skladu z OPPN je na teh parcelah mogoče zgraditi hišo velikosti 11 m x 9 m in nadstrešek za avtomobile velikosti 4 m x 6 m. Predvideni so klet, pritličje, prvo nadstropje in mansarda.

Območje je namenjeno stanovanjski rabi in pomožnim objektom, kot so: trgovina na drobno, restavracije, storitve in komercialne vsebine, ki ne bodo moteče vplivale na stanovanjsko območje in okolico.

Vaši dodatni stroški nakupa so naslednji:

  • 2-odstotni davek na prenos nepremičnin;
  • Stroški za pripravo kupoprodajne pogodbe po notarski tarifi;
  • Stroški vpisa kupljenega posestva v zemljiško knjigo v skladu z zakonom o sodnih taksah.

Nekatera gradiva za načrtovanje smo povzeli v naših grafičnih prilogah. Če vas zanima, vam z veseljem pošljemo kup dokumentacije.  Lastnik nepremičnine je naše podjetje pooblastil za prodajo nepremičnine, zato kupcu ne zaračunavamo provizije!

 Veselimo se vašega odziva.
T: +386 (0)51 337 346
E: [email protected]
Preprosto pokličite, čudna vprašanja ne obstajajo!

Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Immorescue d.o.o.
Črnivec 23
4243 Brezje
tel.: 051/337-346

Spletna stran:

Referenčna št.:
6441995

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Immorescue d.o.o.

Črnivec 23
4243 Brezje


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.