• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, stanovanje, 2,5-sobno: PORTOROŽ, VALETA, POGLED NA MORJE, 67 m2

270.000,00 €Izračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: J. Primorska | Upravna enota: Piran | Občina: Piran
PORTOROŽ, VALETA, POGLED NA MORJE, 67 m2, 2,5-sobno, zgrajeno l. 2002, 44 m2 zemljišča, P/2 nad., Popolnoma opremljeno stanovanje z atrijem, pogledom na cel portoroški zaliv, obdano z zelenjem, priložnost za investitorje, oddajanje in lasten užitek, prodamo. Cena: 270.000,00 EUR
Energ. razred:
C
 (35 - 60 kWh/m2a)

Dodaten opis

Čudovito stanovanje s prostornim atrijem (teraso), obkroženo z oleandri in primorskim zelenjem.

Stanovanje se nahaja v večstanovanjskem objektu na Koprski 13 v Portorožu. Sestoji iz vetrolova, ki se nadaljuje v prostoren hodnik, iz katerega so izhodi v veliko spalnico, kopalnico s sanitarijami in dodatnim wc-jem za goste. Z vstopom v dnevni prostor s kuhinjo se vam odpre pogled na atrij z direktnim pogledom na cel portoroški zaliv. Na S delu parcele je vhod na atrij ograjen s polnimi lesenimi vrati in obzidanim portalom, tako da nudi popolno zasebnost. Atrij je delno pokrit s keramiko in delno ozelenel. Tik za objektom je čudovita panoramska cesta za sprehajanje, z nasadi oljk in pogledom na morje, po kateri pridete do Belega Križa. Do centra Portoroža je 5 min z avtom. Objekt se nahaja nad glavno cesto za Portorož.

Stanovanje je kategorizirano za oddajanje turistom in sicer kot 4 zvezdični apartma z vso opremo za prijetno bivanje (dvojna klimatska naprava za segrevanje in hlajenje, kamin, senčila, tenda ipd.), je kompletno opremljeno z vsemi aparati in vseljiv takoj. Po želji lahko investitor nadaljuje z oddajanjem preko Bookinga, saj apartma dosega visoke ocene na portalu in je dobro zasedeno, turisti pa so zelo zadovoljni.

Oprema v stanovanju je kvalitetna, sodobna in funkcionalna, po stenah so izvedene dekorativne tehnike poslikav, zaradi česar je bil apartma objavljen tudi v katalogu za proizvajalca stenskih barvnih tehnik, bilo pa je objavljeno tudi v revijah za opremo stanovanja.

Velika prednost je, da je apartma razgiban in ima veliko svetlobe ter odprt pogled.

Parkiranje je mogoče ob stavbi. Na večstanovanjskem objektu je vzpostavljena etažna lastnina, ima upravnika, večinoma gre za počitniška stanovanja, posamezni deli stavbe se lahko uporabljajo tudi v poslovne namene. Objekt je kategoriziran kot hotelsko apartmajski objekt.

Vabljeni na ogled.

Ponudba je agencijska, kupec poravna provizijo v višini 2% od nakupne vrednosti plus DDV.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

RE/MAX Commercial Slovenija, RMC d.o.o.
Dimičeva ulica 13
1000 Ljubljana
tel.: 041/360-670 mag. Nina Kahne, univ. dipl. prav.

Referenčna št.:
6254542

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

RE/MAX Commercial Slovenija, RMC d.o.o.

Dimičeva ulica 13
1000 Ljubljana

041/360-670 mag. Nina Kahne, univ. dipl. prav.

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.