• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, počitniški objekt, apartma: PEKRE, 3919.5 m2

1.490.000,00 €Izračun kredita
NE SPREGLEJTE
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Počitniški objekt | Regija: Podravska | Upravna enota: Maribor | Občina: Maribor
PEKRE, 3.919,5 m2, apartma, zgrajen l. 2010, 2.205 m2 zemljišča, Hotel - priložnost za investiranje v apartmaje na odlični lokaciji na Mariborskem Pohorju, prodamo. Cena: 1.490.000,00 EUR
Energ. razred:
D
 (60 - 105 kWh/m2a)
Šifra oglasa:
RE_ID_862

Dodaten opis


APARTMAJI NEPOSREDNO OB ZNANI PROGI SVETOVNEGA POKALA FIS

Apartmaji imajo odlično lokacijo: ob smučišču Zlate lisice, svetovno znane smučarske tekme Svetovnega pokala. Apartmaji so ob Wellness Hotelu Bolfenk**** and Hotel Videc***. 

V stavbi je 30 apartmajev kvadrature od 36.7 m² and 99.5 m². Celotna površina nepremičnine je  1,724 m². Vsi apartmaji imajo lastno shrambo, večino ima loggio, teraso ali balkon. Ob apartmajih je 24 notranjih in 23 zunanjih parkirišč.


IDEALNA LOKACIJA ZA ŠPORT IN SPROSTITEV

Gostoljublje v središču nedotaknjene narave
Apartmaji Pohorske terase ležijo v nedotaknjeni naravi, ki ponuja počitnice polne zabave, počitka in možnosti za popolno regeneracijo telesa in duha. Klima na 1.347 metrov nadmorske višine je osvežujoča in poživljajoča. Pozimi se lahko ljubitelji smučanja rekreirajo na 42 kilometrih urejenih smučišč z naravnim in umetnim snegom ter na enem najdaljših smučišč namenjeni nočni smuki v Evropi (10 km dolga proga). Poleti pa lahko obiskovalci Pohorja kolesarijo, uživajo v ježi, jadranju s padali, poletnem sankanju in pohodništvu. Za večje avanturiste sta v bližini so Adrenalinski park Pohorje in tobogan.

Svetovni pokal Zlata lisica privabil skoraj 20 milijonov obiskovalcev
Smučišče na Pohorju, kjer stojijo apartmaji, slovi po gostiteljstvu slavne "Zlate lisice", svetovnih tekem alpskega smučanja. V zadnjem desetletju je svetovni pokal privabil skoraj 20 milijonov obiskovalcev s celega sveta, predvsem iz bližnjih držav: Hrvaška, Avstrija, Slovaška, Češka, Nemčija, Italija in Švica.

Številne kulturne in kulinarične znamenitosti Maribora
Maribor postaja vedno bolj privlačna turistična destinacija. Leta 2012 je bilo mesto Maribor razglašeno za Evropsko prestolnico kulture. Staro mestno jedro in vinorodni okoliš mesta nudita obiskovalcem Maribora številne priložnosti za uživanje v regionalni kulinariki skozi celo leto. Raznoliko kulturno ponudbo mesta pa dodatno bogatijo festivali, gledališča in koncerti.

Strateška lega v hitro razvijajoči se regiji
Maribor je drugo največje slovensko mesto, pomembno gospodarsko, prometno, kulturno, akademsko, znanstveno in zdravstvno središče sloveske Štajerske. Mesta ima 148 km² in več kot 111.000 prebivalcev. Njegova strateška lega je povezana z bližino Avstrije, Madžarske in Hrvaške ter odlično prometno povezanostjo z avtocestami, železnico in letališčem. V zadnjih letih je intenzivno investiranje spodbudilo razvoj regije v odlično poslovno okolje: v sodelovanju se je izdelala odlična infrastruktura in štirje industrijski parki.


ZBIRAMO ZAVEZUJOČE PONUDBE ZA NAKUP NEPREMIČNINE


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

DUTB, d.d.
Davčna ulica 1
1000 Ljubljana
tel.: 01/429-34-63 Edo Bečić, 040/977-235

Referenčna št.:
6162064

Lokacija nepremičnine

 
Kliknite za prikaz zemljevida
*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

DUTB, d.d.

Davčna ulica 1
1000 Ljubljana


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.