• Podrobnosti oglasa
 • Galerija slik
 • Vsi oglasi ponudnika
 • O ponudniku
 • Financiranje

Prodaja, počitniški objekt, apartma: PIRAN, HR - ALBERI - REZIDENCA SKIPER, 115 m2

cca 450.000,00 €Izračun kredita
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Počitniški objekt | Regija: J. Primorska | Upravna enota: Piran | Občina: Piran
PIRAN, HR - ALBERI - REZIDENCA SKIPER, 115 m2, apartma, zgrajen l. 2004, P/K+P+1, Apartmaji v vilah znotraj Rezidence Skiper s pogledom na morje, prostorni in opremljeni skladno s 5 zvezdničinim hotelskim standardom. Edino letovišče v Piranskem zalivu z golf igriščem, lastnim bazenom in plažo ob morju, zgolj 14km od slovensko hrvaške meje. Prečudoviti razgled in udobne, odlično ohranjene in vzdrževane enote z odličnim dodatnim servisom, prodamo. Cena: cca 450.000,00 EUR
Energ. razred:
B2
 (25 - 35 kWh/m2a)

Lastnosti nepremičnine

 • Velikost: 115,00 m2
 • Nadstropje: P/K+P+1
 • Št. spalnic: 2
 • Št. kopalnic: 2
 • Shramba
 • Terasa
 • Bazen
 • Do obale: 1 km
 • Klimatska naprava
 • B2 (25 - 35 kWh/m2a)
 • Ogrevanje na elektriko
 • Domofon
 • Polno opremljeno

Dodaten opis

Rezidenca Skiper  je letovišče namenjeno aktivnim, športnim navdušencem, za vse dni v letu: morje, plaža, golf, kolesarjenje ali sprehodi v naravi in zgolj v oddaljenosti 100km oddaljen od večjih slovenskih mest.

Prodajajo  5 zvezdničin apartmaji Superior in Imperial v  urejenih in vzdrževani manjših vila blokih, zgrajenih 2004. Apartmaji so načrtovani in opremljeni skladno z najvišjo kategorijo - 5* hotelskega standarda.

 Za naročilo dodatnih informacij in kataloga ter razpoložljivosti  prosim kontaktirajte na e-mail:

[email protected] ali pokličite Maja Mikuž 041-506-548,

Rezidenca Skiper  se nahaja v Piranskem zalivu, tik ob meji s Slovenijo, v majhnem zaselku Alberi-Crveni vrh-Monterosso, nedaleč od Savudrije. Letovišče je locirano  na enem najlepše urejenem delov istrske obale, med morsko obalo in igriščem za golf ter s prekrasnim pogledom na slovensko in italijansko obalo vse do gorskih vrhov Alp.  Naselje leži v prečudovitem parku z  velikimi Fenix palmami. V sredini naselja je bazen, ob morju pa lastna plaža, samo za goste letovišča, poleg tega pa še moderni športni center ter sosednji  luksuzni Hotel Kempinski Adriatic, ki zaokrožuje vrhunsko turistično ponudbo.

Apartmaji Imperial

To so luksuzni 3-sobni apartmaji v skupni velikosti od 111m² do 132m² (obračunska površina od 100m²-120m²). Apartmaji se nekoliko razlikujejo po razporeditvi in velikosti prostorov (tip B, C, D in E), a imajo vsi: velik, odprt dnevni prostor s kuhinjo (ca36 m²), zunanjo nadkrito  teraso (ca20 m²), glavno spalnico z garderobo (ca20 m²) in kopalnico (ca7m2), drugo spalnico (10m2) s kopalnico  (ca5m2). Apartmaji so primerni za namestitev do 4-6 oseb. Dnevni prostor in terasa sta vedno orientirani proti morju. Vsakemu apartmaju pripada tudi kletna shramba (ca10m2).

CENA:vsak posamezen apartma (skupaj 12 enot) je ovrednoten glede na velikost, pogled na morje in položaj v zgradbi in sicer od 4.100 do 4.700EUR/m2, oziroma v skupni vrednosti od 437.000 EUR do 561.415,-EUR. D

OPREMA: Vsi apartmaji se prodajajo popolnoma opremljeni in v polni funkciji. Klasifikacija opreme je kategorija 5*.

Velik dnevni prostor je opremljen s sedežno garnituro z raztegljivo zofo in  moderno kuhinjo z gospodinjskimi aparati Miele ter  jedilnico za 6 oseb. Velika panoramska okna odpirajo vhod na nadkrito teraso orientirano proti morju. Po tleh je položena terakota keramika ter volnene preproge.

Glavna spalnica z zakonsko posteljo in garderobo ima francoski balkon orientiran proti morju, po tleh pa je položen masiven hrastov parket. Kopalnica ob spalnici ima kopalno kad, velik umivalnik z omarico, WC/bide.

Druga spalnica z dvojno posteljo ima okno orientirano na park, po tleh pa je položen masiven hrastov parket. Kopalnica ob spalnici ima tuš, velik umivalnik z omarico, WC/bide ter priključek za pralni stroj. Dostop do te kopalnice je tudi z bivalnega prostora.

Instalacije: Vsi bivalni prostori imajo  lastno klimatsko napravo za ogrevanje in hlajenje. Stanovanje in zgradba ima vgrajen požarni alarm.  Video nadzor zunanjosti in parkirišča ter skupno SAT- TV in Wi-Fi. Individualni števci za vodo in elektriko

Dostop in parkiranje: Dovoz do zgradbe je mogoč po privatni poti, namenjeni zgolj lastnikom apartmajev.  Vsi vhodi so opremljeni z dvigalom. Parkirišča so v etažni lastnini in se ločijo na: garažna parkirna mesta, Cena: 20.000EUR + 3% davek  in  Zunanja parkirna mesta pod pergolo Cena: 10.000EUR + 3% davek

Hišni ljubljenci: V rezidenci Skiper so kužki in muce dobrodošli.

Stroški: Stroški vzdrževanja in upravljanja letovišča, vključno s 24urnim varovanjem, recepcijo, WiFi, CATV, vzdrževanjem bazena, plaže in ostali športnih objektov ter parka znaša 2,0EUR/m2 + DDV mesečno. Rezervni sklad znaša 0,5EUR/m2 apartmaja mesečno. Elektrika in voda se obračuna po lastnem števčnem stanju.

Ugodnosti: brezplačna uporaba, bazenov, plaže , ležalnikov, sončnikov, WiFi, CATV, fitnesa, tenisa ter ostalih športnih igrišč. Možnost naročila dodatnih storitev: čiščenja, tehnične pomoči, pranja

Popusti: na golf članarino in ostale servise v okviru ponudbe Skiper in Hotela Kempinski Adriatic.

Pogoji prodaje: Apartmaji so v etažni lastnini in  se prodajajo po načelu videno-kupljeno. Davek na promet nepremičnin v višini 3% plača po hrvaški zakonodaji kupec.

Možnost oddajanja: apartmaje je mogoče vse leto oddajati v kratkoročni turistični namen.

Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana
Einspielerjeva ulica 6
1000 Ljubljana
tel.: 041/506-548 Maja Mikuž

Referenčna št.:
6451868

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana

Einspielerjeva ulica 6
1000 Ljubljana

041/506-548 Maja Mikuž

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.