• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Financiranje

Prodaja, hiša, samostojna: NAKLO, 203.05 m2

295.000,00 €Izračun kredita
NE SPREGLEJTE
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: Gorenjska | Upravna enota: Kranj | Občina: Naklo
NAKLO, 203,05 m2, samostojna, zgrajena l. 2002, 349 m2 zemljišča, K+P+1, NAKLO 203,5 m2 neto bivalne površine, samostojna, zgrajena l. 2002,349 m2 zemljišča, prodamo. Cena: 295.000,00 EUR
Energ. razred:
C
 (35 - 60 kWh/m2a)

Dodaten opis

V mirnem in urejenem stanovanjskem naselju prodamo stanovanjsko hišo s pripadajočim zemljiščem v velikosti 349 m2. Hiša je vzdrževana, primerna je za večjo družino. Obsega klet, pritličje, nadstropje, ki je delno mansarda. V kleti se nahaja  velika kopalnica z vključeno masažno kadjo, garderobna omara, stranišče, pisarna, pralnica, kurilnica, shramba in telovadnica. Pritličje vsebuje garderobni prostor, kuhinjo, jedilnico s kaminom, dnevni prostor ter spalnico s pripadajočo kopalnico. V mansardnem nadstropju  najdemo predprostor z računalniško mizo, kopalnico, 3 otroške sobe ( od tega 1 soba z balkonom ). Ogrevanje je s pečjo na plin, po celotni hiši pa je napeljano tudi talno ogrevanje. Hiša je popolnoma opremljena.

Hiša je iz vseh strani obzidana z ograjo. Na sprednji strani hiše pa so posajene tudi ciprese, ki nudijo dodatno zasebnost pred mimoidočimi. Za hišo je travnik primeren za igro otrok, ima pripadajočo vrtno hiško primerno za skladiščenje koles,kosilnice itd..

Za parkiranje osebnih vozil je pred hišo dovolj prostora za tri osebna vozila, kjer se dva vozila lahko parkira pod nadstreškom, ki stoji pred vrtno hiško.

V bližini je vsa potrebna infrastruktura: Osnovna šola, vrtec, pošta, dom za ostarele, trgovine, itd. Lokacija hiše je primerna za ljudi, ki želijo živeti v mirnem vaškem okolju hkrati pa biti nedaleč od mesta. Avtocestni priključek NAKLO je oddaljen 1km... Kranj ( 5min ) Ljubljana (20min ) Bled (20min ) Jesenice ( 30min )..

Nepremičnina je vseljiva po dogovoru.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 031/494-511

Referenčna št.:
6252875

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.