• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, poslovni prostor, pisarna: MB - CENTER, 7193 m2

6.500.000,00 €Izračun kredita
NE SPREGLEJTE
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Poslovni prostor | Regija: Podravska | Upravna enota: Maribor | Občina: Maribor
MB - CENTER, 7.193 m2, pisarna, zgrajena l. 1970, 2.205 m2 zemljišča, Deloma oddana poslovna stavba na odlični lokaciji v središču mesta Maribor, prodamo. Cena: 6.500.000,00 EUR

Šifra oglasa:
RE_ID_6001

Dodaten opis

INVESTIRAJTE V POSLOVNO STAVBO NA ODLIČNI LOKACIJI V MARIBORU

Izjemna lokacija v središču mesta Maribor
Poslovna stavba je locirana v centru Maribora, ob osrednjem prireditvenem trgu Leona Štuklja. Nepremičnina se sicer nahaja v coni zaprti za promet, vendar je za vozila dostopna na južni strani objekta. Stavba ima odlično lokacijo, saj stoji sredi najbolj živahnega mestnega utripa, ob trgu, kjer se skozi celo leto odvijajo različni kulturni, razvedrilni, sejemski in športni dogodki.
 
Odlično opremljena in vzdrževana stavba
Poslovna stavba je bila zgrajena leta 1970 kot trgovska hiša, med leti 2000 in 2004 pa popolnoma prenovljena v sodoben poslovni objekt z reprezentativno vhodno avlo. 
Stavba ima lastno transformatorsko postajo, opremo in naprave za zagotavljanje brezprekinitvenega napajanja ter varnostno nadzorni center.
 
Raznoliki in funkcionalni notranji prostori
Prostori objekta so odlični za podjetje, ki potrebuje kvalitetne poslovne prostore:

  • V kletnih prostorih, ki so v dveh etažah so trezor, prostori za arhiv, osrednji računalniški center in pomožni tehnični prostori. V kletne prostore vodi tovorno dvigalo.
  • V pritličju se nahaja avla, iz katere se vstopa v sklop manjših ali večjih pisarno oz. poslovnih prostorov.
  • V štirih nadstropjih so urejene pisarne, sejne sobe, govorilnice, pomožni prostori (kuhinje, sanitarije). Do nadstropij vodijo stopnišče in dve osebni dvigali. 

Vhodi v stavbo so trije: glavni s trga v avlo, manjši vhod s trga, zadnji vhod s parkirišča oz. dovozne ceste.
Dostop do stavbe z avtomobilom je urejen na južnem delu objekta, kjer se nahaja parkirišče z 20 parkirnimi mesti.
 
Idealna za storitvene dejavnosti
Stavba je primerna za opravljanje različnih storitvenih dejavnosti kot so banke, zavarovalnice in podobne inštitucije. Možna je tudi investicija v preureditev notranjih prostor z namenom, da v centru Maribora ponudite nove manjše storitvene in trgovske lokale ter poslovne prostore.
 
Maribor je središče severovzhodnega dela Slovenija
Maribor je drugo največje mesto v Sloveniji in predstavlja pomembno gospodarsko, prometno, kulturno, izobraževalno, znanstveno-raziskovalno in zdravstveno središče v severovzhodnem delu Slovenije. Območje mariborske občine je veliko 148 km² in ima več kot 111.000 prebivalcev. V Maribor dnevno prihaja skoraj 60.000 ljudi na delo, šolanje, po nakupih in podobnem.
Maribor ima strateško lego, saj je v neposredni bližini treh sosednjih držav: Avstrije, Madžarske in Hrvaške. Mesto ima svoje letališče, blizu so močne železniške in avtocestne povezave. Leta 2012 je bilo mesto proglašeno za evropski center kulture in predstavlja vedno bolj privlačno turistično destinacijo.
Maribor je ena najhitreje razvijajočih se destinacij v Sloveniji. V zadnjih letih postaja vse bolj zanimivo za investicije. V sodelovanju z občino se je razvila odlična infrastruktura, zrasli so štirje industrijski parki, ki zagotavljajo gospodarski razvoj mesta in regije.
 ​​​​​
Vas zanima nakup nepremičnine?
V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

Navedena cena ne vsebuje 22% DDV.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

DUTB, d.d.
Davčna ulica 1
1000 Ljubljana
tel.: 02/252-07-10, 051/693-653 Iztok Vozelj

Referenčna št.:
6128729

Lokacija nepremičnine

 
Kliknite za prikaz zemljevida
*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

DUTB, d.d.

Davčna ulica 1
1000 Ljubljana


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.