• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, hiša, samostojna: LJUBLJANA MOSTE, KAŠELJ - 3D OGLED, 244.2 m2

350.000,00 € 360.000,00 €Izračun kredita
360° pogled
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Moste-Polje | Občina: Ljubljana
LJ. MOSTE, KAŠELJ - 3D OGLED, 244,2 m2, samostojna, zgrajena l. 1966, adaptirana l. 2000, 445 m2 zemljišča, Delno opremljena, hitro vseljiva hiša z modernim, posodobljenim tlorisom, zahodno lego in nizkimi stroški bivanja (toplotna črpalka, rekuperacija);, prodamo. Cena: 350.000,00 EUR
Energ. razred:
C
 (35 - 60 kWh/m2a)
Šifra oglasa:
vl_rp_kaselj

Dodaten opis

Leta 2000 popolnoma obnovljena, samostojna hiša s spalnico in tremi otroškimi sobami, toplotno črpalko in vgrajenim sistemom rekuperacije, se nahaja v mirni ulici naselja Kašelj. Lokacija omogoča hiter dostop do obvoznice - 2km in do središča mesta, do koder je možna vožnja tudi z vlakom (7 minut vožnje iz nekaj minut hoje oddaljene železniške postaje). Za varno pot v šolo poskrbi šolski kombi, ki otroke pobira na začetku ulice.

Hiša je lepo umeščena v prostor in se s sosednjo hišo stika samo s steno garaže. Je podkletena in stoji na zemljišču velikost 445 m2.

V polkletni etaži se nahajajo tehnični prostori, utiliti in fitnes soba. V pritličju osrednji prostor predstavlja velika dnevna soba, povezana z jedilnim delom in kuhinjo, v isti etaži pa se nahaja še spalnica s svojo kopalnico (tuš in dva umivalnika), sanitarije in shramba. V nadstropje so umeščene tri otroške sobe z odprtim, skupnim predprostorom namenjenem druženju in skupnemu delu z izhodom na teraso in velika kopalnica s kadjo.

Vsi prostori v stavbi so svetli in premišljeno osvetljeni. Vrt, ki se nahaja za hišo je urejen, zatravljen in obrnjen proti zahodu. Območje za njim ni pozidano in nudi intimno in prijetno preživljanje prostega časa.

Ogrevanje objekta je urejeno s pomočjo toplotne črpalke (poraba elektrike za celoten objekt je 130€ mesečno). Na vseh oknih so nameščena senčila, osončenost terase je regulirana s tendo. Dvižna garažna vrata so daljinsko vodena.

Hiša ostaja delno opremljena, ZK stanje je urejeno, projekt adaptacije izveden na podlagi pravnomočnega gradbenega dovoljenja.

Možen hiter prevzem in menjava za urejeno, novejše stanovanje z urejenim parkiranjem in doplačilom kupca hiše.

Ponudbeni pogoj prodajalca: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška v višini 2%+DDV obračunano od pogodbene vrednosti.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Nepremičnine Plus d.o.o.
Bežigrad 15
1000 Ljubljana
tel.: 01/565-31-20, 041/369-777 Vesna

Spletna stran:

Referenčna št.:
6216444

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Nepremičnine Plus d.o.o.

Bežigrad 15
1000 Ljubljana

IMETNIKI LICENCE

Podpisniki izjave o spoštovanju kodeksa

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.