• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, hiša, dvostanovanjska: LJUBLJANA MOSTE, 400 m2

649.000,00 €Izračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Moste-Polje | Občina: Ljubljana
LJ. MOSTE, 400 m2, dvostanovanjska, zgrajena l. 1980, adaptirana l. 2011, 907 m2 zemljišča, P+1+M, prodamo. Cena: 649.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI v izdelavi

Dodaten opis

Kupec pri nakupu nepremičnine ne plača nobene provizije!

Ogled lahko rezervirate kadarkoli na www.mezanin.si

MEZANIN d.o.o. – nepremičninska agencija, kjer provizija ni vezana na %. Prodajalec plača  fiksno ceno  1.250 €, kupec naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

Objekt se nahaja v neposredni bližini novega krožišča na Zaloški cesti z vso potrebno infrastrukturo v neposredni bližini. Orientacija hiše je ustrezna, tako da je ta dobro osončena preko celega leta. Bivalne prostore ima orientirane proti jugu in zahodu, spalne pa proti severu in vzhodu. Hiša je starejša, vendar ima dobro zasnovo in je tudi dobro vzdrževana.

Gre se za večjo dvostanovanjsko hišo s poslovnim prostorom v pritličju, ločenim skladiščem, garažo, pisarniškim prostorom, shrambo in velikim vrtom. Vsi objekti so dobro vzdrževani in smiselno povezani v celoto.

Stanovanje v mansardi ima podobno tlorisno zasnovo kakor stanovanje v 1. nadstropju, le da je zaradi nižje višine ob vencih nekoliko manjše. Oprema mansardnega stanovanja je novejša, ker v njem živita lastnik s soprogo. Vsako nadstropje v hiši ima ločen električni števec.

V prvem nadstropju je večje stanovanje s tremi sobami, veliko dnevno sobo in bivalno kuhinjo z jedilnico. Dnevna soba in glavna spalnica se odpirata na večji balkon (teraso), obrnjeno proti jugovzhodu. Kopalnica je prostorna. V vse prostore se vstopa neposredno iz širokega predprostora.

V pritličju je lastnik izvajal obrtniško dejavnost, za kar ima pridobljena tudi ustrezna upravna dovoljenja. Zaradi potrebe po dodatnem prostoru pri izvajanju dejavnosti je hiši severozahodno prizidal skladiščni objekt. Severovzhodno je ob objektu še dodatna garaža z dvemi parkirnimi mesti in pisarna. Vzhodno ob hiši je manjši samostojni objekt, ki služi hrambi dokumentacije. Zaradi prenehanja dejavnosti je sedaj v pritličju hiše urejena samostojna stanovanjska enota z dnevnim prostorom, kuhinjo, spalnico in manjšo kopalnico. Poleg stanovanjske enote so v pritličju še kurilnica s toplotno črpalko, garaža s parkirnim mestom in delavnico ter shrambo za živila.

Ogled nepremičnine lahko rezervirate v oglasu na povezavi https://mezanin.si/adverts/508 

Še več profesionalnih fotografij, tloris, podroben opis nepremičnine in natančno lokacijo na zemljevidu si prav tako oglejte na povezavi https://mezanin.si/adverts/508 

MEZANIN.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Mezanin nepremičnine d.o.o.
Vošnjakova ulica 1
1000 Ljubljana
tel.: 01/810-97-97

Spletna stran:

Referenčna št.:
6284893

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Mezanin nepremičnine d.o.o.

Vošnjakova ulica 1
1000 Ljubljana


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.