• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Financiranje

Prodaja, stanovanje, 4-sobno: KOSEZE, TERASASTI BLOKI B NIZ, DVIGALO, 125 m2

330.000,00 €Izračun kredita
NE SPREGLEJTE
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Šiška | Občina: Ljubljana
KOSEZE, TERASASTI BLOKI B NIZ, DVIGALO, 125 m2, 4-sobno, "penthouse", adaptirano l. 2013, 4/4 nad., DVIGALO, B niz,2 kopalnici z WC-jema, zgornje stanovanje z dvema velikima terasama na V, Z in J, klet v pritličju. 95 m2 + 30 m2 terase, prodamo. Cena: 330.000,00 EUR

Dodaten opis

Stanovanje ima 95m2 ter 30m2 terase. Terasi sta obrnjeni na V in na Z. Stanovanje je moderno zasnovano in adaptirano v celoti z dvema ločenima kopalnicama in wc-jema, ločenim utility-em, klimatizirano, z dodatnimi senčila/krpanke/rolete na vseh oknih in terasi. Stanovanja je izjemno svetlo in odprto z odličnim pogledom, razporeditvijo in lego (tržnica, parkirišča, Koseze). Lega na vse tri strani in vrhnje stanovanje z dvigalom ima izjemno kakovost za bivanje v Ljubljani v Kosezah.

Možnost tudi dolgoročnega najema 1350,00 eur/mesečno.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 040/170-835, 051/660-459

Referenčna št.:
6267203

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.