• Podrobnosti oglasa
 • Galerija slik
 • Vsi oglasi ponudnika
 • O ponudniku
 • Financiranje

Prodaja, hiša, samostojna: CIPER, SEVERNI - VILA OB MORJU, 290 m2

871.000,00 €Izračun kredita
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: Vse regije | Upravna enota: Tujina | Občina: --- VSE - Tujina
CIPER, SEVERNI - VILA OB MORJU, 290 m2, samostojna, novogradnja - zgr. l. 2022, Severni Ciper, Hawaii Homes: projekt z več kot 500 stanovanjskimi enotami, vse od luksuznih garsonjer do izjemnih vil z lastnim bazenom, prodamo. Cena: 871.000,00 EUR

Šifra oglasa:
POP26Lastnosti nepremičnine

 • Št. spalnic: 3
 • Balkon
 • Parkirno mesto
 • Terasa
 • Klimatska naprava
 • Ogrevanje na elektriko
 • Ogrevanje s klimo

Dodaten opis

HAWAII HOME - Luksuzna vila 

Luksuzna vila nudi 290 m2 skupne površine, ki obsega 3. spalnice, 3. kopalnice, dodatne ločene sanitarije ter dnevno-bivalni prostor v katerem se nahajajo kuhinja, jedilni kot in dnevni prostor z izhodom na 23.7 m2 veliko teraso. Terasa je praktično del dnevno-bivalnega prostora, saj se stene iz treh straneh odpro ter se površina prosora združi z glavno in stranskimi terasami. Celotna površina se nahaja nad privatnim bazenom, ki bo imel slano vodo ter umetno plažo. Velika posebnost vile je razkošna strešna terasa s 145 m2, ki bo nudila izjemne poglede na obzorje.

Gradnja bo betonska in ponujena bo 5 letna garancija na gradnjo. Vila bo opremljena s pohištvom v kuhinji in z omarami, kjer bo možnost izbire barv, v notranjosti bodo talne obloge keramične zunanje pa prav tako keramične in protizdrsne.

O PROJEKTU HAWAII HOMES:

Izjemen stanovanjski projekt 300 metrov oddaljen od morja na severni obali Severnega Cipra. Luksuzne vile in apartmaji, ki z umetnimi plažami  in otoki ustvarijo občutek Havajev na Mediteranu. Skupaj 490 enot od tega 22 blokov dvonadstropnih garsonjer, 8 blokov stanovanj in 10 samostojnih luksuznih vil. Stanovanjske enote bodo odbane s čudovitimi parki in vegetacijo ter povezane z umetnimi rekami, jezeri in otoki. Na lokaciji bo zastavljena vsa potrebna infrastruktura kot so notranji ogrevan bazen, spa center, restavracija, bar, telovadnica, igrišče za košarko in tenis, fitnes, otroško igrišče in mnogo več.

Gradnja bo končana leta 2025. Na voljo skupno le še 20. enot.

O SEVERNEM CIPRU:

Vrhunska kvaliteta življenja

Neokrnjena narava, več kot 300. sončnih dni, peščene plaže, toplo sredozemsko morje, nizki stroški življenja, mednarodna letališča ter bogata kultura, zgodovina in kulinarika.

Izjemen potencial

Novo žarišče mediterana za investicije v nepremičnine in središče mednarodnega turizma.

Enkratna priložnost

Postanite lastnik nepremičnine vrhunske kakovosti na izjemni lokaciji za razmeroma nizko ceno.

TRG NEPREMIČNIN

Primerjalno nižje cene nepremičnin kot v drugih mediteranskih regijah (Turčija, Grčija, Italija, Hrvaška., Južni Ciper...).

Stabilen trg nepremičnin - financiranje projektov z privatnim kapitalom.

Stabilna 10 % rast vrednosti nepremičnin.

INVESTICIJSKI POTENCIAL

Ponovna prodaja:

Zagotovite si največji donos z investicijo ob objavi projekta ob najnižjih cenah. Vrednost projekta se od začetka do zaključka gradnje podvoji tako kot cene enot in razlika v cenah je vaš čisti donos.

Sistem oddajanja in upravljanja:

Upravitelj destinacije zagotovi vse storitve oddaje, vaš čisti donos znaša 70% prihodkov oz. letno več kot 10% vrednosti nepremičnine.Tako si vašo investicijo povrnete v okvirno 10ih letih.  

ZANESLJIV IN VAREN POTEK NAKUPA

Naši strokovnjaki vas vodijo skozi celoten potek nakupa. Ob izbiri potencialne nepremičnine se uskladimo za obisk Severnega Cipra za več kot 3 dni, kjer si ogledate obstoječe projekte, projekte v gradnji in lokacije projektov v nastajanju, spoznate življenje na Severnem Cipru in vam predstavimo vse dodatne informacije. Za vas je stošek potovanja le vaša letalska vozovnica. Nakup je potrjen z prvim plačilom v višini 35 – 40 % kupoprodajne vrednosti nepremičnine in hkrati postanete lastnik nepremičnine z vpisom v zemljiško knjigo.

Brez provizije za kupca.

Cene so brez 5 % DDV, taks in ostalih stroškov (odvetnik na lokaciji, strošek priklopa ipd.). Predstavljen promocijski material in vsebina opisov so informativne narave. Vse pravice pridržane.

Ne odlašajte in si zagotovitve vašo sanjsko nepremičnino že danes!

Za vaša dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo.

Ekipa BRN – 040 381 288

Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

BRN nepremičnine, Bojan Radusinović s.p.
Prušnikova ulica 126
1210 Ljubljana - Šentvid
tel.: 040 381 288 Matej Brezinščak

Referenčna št.:
6525322

Ponudnik

BRN nepremičnine, Bojan Radusinović s.p.

Prušnikova ulica 126
1210 Ljubljana - Šentvid

040 381 288 Matej Brezinščak

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.