• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, hiša, samostojna: KODELJEVO, 198 m2

cca 1.200.000,00 €Izračun kredita
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Moste-Polje | Občina: Ljubljana
KODELJEVO, 198 m2, samostojna, zgrajena l. 1983, 93 m2 zemljišča, K+P+M, dve samostojni stavbi ( stanovanjska stavba in poslovno stanovanjska stavba ), vsi priključki, dve garaži, odlična lokacija, bližina športno rekreativnega parka Kodeljevo, Golovca, naselje meščanskih hiš, v neposredni bližini vrtec, šola, trgovina, prodamo. Cena: cca 1.200.000,00 EUR


Lastnosti nepremičnine

  • Velikost: 198,00 m2
  • Nadstropje: K+P+M
  • Zemljišče: 93,00 m2

Dodaten opis

Na odlični lokaciji, na Kodeljevem, ponujamo  priložnost za nakup zemljišča z DVEMA SAMOSTOJNIMA STAVBAMA :  STANOVANJSKO STAVBO  IN POSLOVNO STANOVANJSKO STAVBO, skupaj z dvema garažama, na zemljišču v skupni izmeri 512 m2. Stavbi se nahajata ena poleg druge, ločuje ju zelena zasaditev ( vrt in sadna drevesa ), obe imata ločeno, vsaka svoj neposredni dostop z ulice. Novejšo stanovanjsko-poslovno stavbo ( opis v nadaljevanju spodaj ) sestavljata poslovni del v pritličju z dostopom z ulice in stanovanje v mansardi objekta z ločenim vhodom z dvorišča, in ima ločeno zemljišče pod stavbo v izmeri 93 m2.   Starejšo enostanovanjsko staromeščansko stavbo z dostopom z druge strani ulice obkroža širok pas tlakovanega dvorišča, na eni strani pa vrt s sadnim drevjem. Na isti parceli se nahajata tudi dve opremljeni garaži ( ob poslovno stanovanjski stavbi ). Površine nepozidanega zemljišča ( vrt, dvorišče ) merijo 376,5 m2.

1. MEŠČANSKA ENODRUŽINSKA STAVBA: K+VP+1 , letnik 1933,na parceli v velikosti 419 m2 ( 95 m2 zemljišča pod stavbo),  je bila vmes obnavljana in je v dobrem vzdrževanjem stanju, ogrevanje je na kurilno olje z možnostjo priključitve na mestni plin ( plinski priključek pripeljan do stavbe na fasadi ). V notranjosti nadstropja povezuje leseno stopnišče, stavba ima več balkonov, velike, svetle prostore ter neizkoriščeno podstreho.

- VP: kopalnica s talnim ogrevanjem ter tušem ( z masažnim in savna sistemom ), velik in svetel dnevni prostor, velika bivalna jedilnica s kuhinjskim delom in shrambo,

- 1. Nad: velik predprostor z izhodom na zastekljeni  balkon, kopalnica s kadjo, spalnica z izhodom na lastni balkon, soba z ločenim kabinetom oziroma garderobno sobo

- Klet: kurilnica, pomožni prostori, priročna kuhinja, delavnica oziroma pralnica

Fasada stavbe je bila nedavno osvežena, dvorišče pa na novo tlakovano. Notranjost je potrebna osvežitve. Okoli stavbe je veliko prostora za uživanje na prostem, za postavitev nadstreškov, okolica je tudi prijetno svetlobno urejena.

2. STANOVANJSKO POSLOVNA STAVBA : K+P+M, letnik 1966 ( poslovni del) in 1983 ( stanovanje ) ima lastno zemljišče pod stavbo v izmeri 93 m2, gradbeno in uporabno dovoljenje za poslovni del v pritličju in gradbeno dovoljenje za povečanje obstoječega objekta z nadzidavo za stanovanje, urejena vsa potrebna dokumentacija za oba dela. Stavba Ima povsem samostojne priključke, ogrevanje je CK- na mestni plin. V letu 2018 je bila menjana strešna kritina ( Gerard ). 

Pritličje: Poslovni prostor za storitveno dejavnost v izmeri 55,7 m2 + pomožni prostori ( skupno 77m2 ), z izložbami in direktnim vhodom z ulice. Prostor je  zaseden z dolgoletnim najemnikom z vpeljano uspešno dejavnostjo. 

Mansarda ( 1/1) : Dvosobno stanovanje, ločen vhod z dostopom z dvorišča, kopalnica, kuhinja z jedilnico, velik dnevni prostor z izhodom na veliko teraso, dve spalnici. Prostori so lepo urejeni, svetli, razgibani, ki jih terasa s pogledom na Golovec dopolnjuje in zagotavlja resnično dodatno vrednost.

Celotni sklop z dvema garažama ( v izmeri 19,7 m2 in 13 m2 ) in obema stavbama nudi veliko možnosti bodisi za preureditev stavb  v turistično nastanitvene namene, ali pa za lastno kvalitetno bivanje z možnostjo opravljanja dejavnosti v neposredni bližini, prav tako pa bi bil nakup zanimiv tudi za investicijo, saj se take nepremičnine na tej lokaciji in v tej obliki pojavljajo zelo redko. 

Vabimo vas na ogled, kjer vas bomo lahko s podrobnostmi in možnostmi podrobno seznanili.

Agencijska ponudba: na zahtevo lastnika se stroški posredovanja v primeru nakupa delijo med prodajalcem in kupcem tako, da slednji plača stroške v višini  2% pogodbene cene za nepremičnino.

Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Rodman MGM d.o.o. PE nepremičnine
Zaloška cesta 54
1000 Ljubljana
tel.: 041/754-169 Gregor, 0590/48-451

Referenčna št.:
6483592

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.

Iz ponudbe Rodman MGM d.o.o.

KODELJEVO

Prodaja: Hiša
Nadstropje: K+P+1Leto: 1933Zemljišče: 512 m2
180 m2, samostojna, zgrajena l. 1933, adaptirana l. 1966, 512 m2 zemljišča, K+P+1, dve samostojni stavbi ( stanovanjska stavba in stanovanjs...
180,00 m2
1.200.000,00 €
Ponudnik

Rodman MGM d.o.o. PE nepremičnine

Zaloška cesta 54
1000 Ljubljana


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.