• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, posest, zazidljiva: KLIS, 800 m2

45.000,00 €Izračun kredita
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Posest | Regija: Splitsko-dalmatinska | Upravna enota: VSE | Občina: Klis
KLIS, 800 m2, zazidljiva, prodamo. Cena: 45.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI: Izračun ni mogoč
Šifra oglasa:
I20176

Dodaten opis

Gradbeno zemljišče, Klis, 800 m2

Gradbeno zemljišče pravilne oblike 800 m2 se nahaja na Konjskem, občina Klis, v novi gradbeni coni. Glede na dobre prometne povezave je Split le nekaj manj kot 15 minut vožnje.
Na zemljišču je mogoče zgraditi hišo z bazenom.

Glavni plinovod poteka 100 m od kopnega, pa tudi celovit profil in tlačni vodovod za zunanje hidrantno omrežje. Za potrebe večjega projekta je v neposredni bližini 10 kV daljnovod, ki omogoča vgradnjo elektrarne.

Sama lokacija je idealna za življenje v intimnem in osamljenem okolju, 15 minut stran od Splita po avtocesti, ki se izogne ​​znamenitemu splitskemu zastoju, 5 minut stran od vhoda Dugopolje do avtoceste, blizu trgovine Tomy, ki se počasi širi v večje nakupovalno središče, avtobusna postaja na križišču številnih avtobusnih linij, v samem središču v polmeru 20 km okoliških obstoječih in načrtovanih poslovnih con.

Zemljišče in lokacija sta idealna za nekoga, ki se želi pobegniti od urbanega življenjskega sloga, a je vseeno blizu vsega, in za nov sodoben turizem, ki poudarek pušča na dodatnih vsebinah.

Možnost nakupa večje parcele, odvisno od želje gradnje.

Glede na to, da je Split z okolico že precej pozidan, pa tudi sosednje Dugopolje in da je predviden predor skozi Kočinje Brdo (5 let), je predor skozi Kozjak proti rivieri Kaštela in letališču za to območje prihodnji grad razvoja in kraj za življenje nekaj srečnežev.

Klis kot hrib, okoli katerega se je razvilo naselje Klis, je najbolj znan po svoji trdnjavi, ki je eden od simbolov hrvaškega upora v času turške invazije. Vrh Klisa, ki ga opazujemo iz Splita, deluje kot pečina s Kozjakom na zahodni strani in Mosorjem na vzhodni strani. Predstavljal je tudi prelaz, ki je povezal Split za zaledjem, torej Zagorjem. To vlogo ima še danes, saj po njej potekajo stare in nove ceste od Splita proti severu, torej povezava z novo avtocesto. Klis se nahaja približno 5 km od Splita.

Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Opereta d.o.o.
Ulica grada Vukovara 20
10000 Zagreb - HRVAŠKA / CROATIA
tel.: +385 13 820050

Referenčna št.:
6433728

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.

Iz ponudbe Opereta d.o.o.

KLIS

Prodaja: Posest
1.000 m2, zazidljiva, prodamo. Cena: 55.000,00 EUR
1.000,00 m2
55.000,00 €
Ponudnik

Opereta d.o.o.

Ulica grada Vukovara 20
10000 Zagreb - HRVAŠKA / CROATIA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.