• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, hiša, drugo: KAMNIŠKA BISTRICA, 395.38 m2

649.000,00 €Izračun kredita
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: LJ-okolica | Upravna enota: Kamnik | Občina: Kamnik
KAMNIŠKA BISTRICA, 395,38 m2, hiša, zgrajena l. 1956, adaptirana l. 2009, 2.226 m2 zemljišča, K+P+1+2, prodamo. Cena: 649.000,00 EUR
Energ. razred:
E
 (105 - 150 kWh/m2a)

Dodaten opis

Hiša Berdnik je zgrajena po arhitekturnem načrtu, ki ga je za lovsko kočo kralja Aleksandra Karađorđevića, ki je želel "kočo na jasi med nebom in zemljo" zasnoval znameniti Jože Plečnik.

Objekt se nahaja v Občini Kamnik, naselje Kamniška Bistrica v območju stanovanjske in počitniške gradnje. Zgrajen je bil leta 1956, po letu 1975 je bila delno obnovljena kuhinja in centralno ogrevanje. V letu 2009 je bil objekt obnovljen.

Objekt leži na mirni, edinstveni lokaciji, tik ob gozdu, s pogledom na Veliko planino ter Kamniško-Savinjske Alpe. Del objekta se uporablja za stanovanjsko rabo, del objekta pa za dejavnost oddajanje sob inapartmajev v najem. Hiša Berdnik je idealna izbira za mirno družinsko življenje ali pa za turistično dejavnost v objemu gora. V bližini je spodnja postaja nihalke, ki vozi na Veliko planino.

Dostop je urejen iz asfaltirane javne ceste in na koncu po makadamski poti preko parcele v lasti RS Slovenija. Namenska raba: Del je zazidljivo zemljišče območje za stanovanje in spremljajočo dejavnost, del pa predstavlja območje kmetijskih zemljišč.

Nosilna konstrukcija: Temelji objekta so pasovni, izdelani iz betona.

Kletni obodni zidovi so zidani s kamnom in obbetonirani, nosilni zidovi so betonski. V pritličju in nadstropju so nosilni zidovi zidani iz opeke. Stropna konstrukcija nad kletjo, pritličjem in nadstropjem je armirano -betonska plošča. Ostrešje je leseno in dvokapno. Strešna kritina je betonski strešnik. Kleparski izdelki so izdelani iz pocinkane pločevine. Fasada: vidni del kleti in pritličja je zidan in obdelan kamen. V nadstropju in špice podstrešja so obložene z leseno oblogo, ki je obdelana s premazom.

Stopnišče: je enoramno betonsko v klet in obložen z lesom, v nadstropje so enoramne lesene stopnice.Stene: v zidanem delu so stene ometane in slikane. V sanitarijih, kopalnicah in v kuhinji so stene obložene z keramičnimi ploščicami.

Stropovi: armirano - betonska plošča je ometana in slikana. V jedilnici je dekorativen lesen macesnov strop. Tlaki: v kleti je keramika, le v kotlovnici in predprostoru do kotlovnice je beton, v pritličju v vetrilovu, hodniku, predprostoru in v kuhinji je keramika, enako v kopalnicah in balkonu. Po sobah, v jedilnici, dnevnisobi in spalnici je parket.

Okna: Okna so nova lesen s termopansko zasteklitvijo in opremljeno z žaluzijami.

Vrata: vhodna vrata v objekt so lesena, izdelana iz masivnega lesa. Notranja vrata v pritličju so lesena na polnila.

Sanitarije in kopalnice: v kleti je masažna kad, savna, tuš in sanitarije. V pritličju je izdelana kopalnica za potrebe stanovanja in WC za potrebe jedilnice. Stene in tlaki so boloženi z keramičnimi ploščicami. V sobahso izdelane kopalnice s tuši in WC.

Opremljenost objekta z instalacijami: vodovodna instalacija (hladna in topla voda je speljana na vsa potrebna mesta v objektu z ogrevanjem v kotlovici. Elektrika: električna instalacija je izdelana v predpisanipodometni izvedbi za razsvetljavo in moč.

Elektrika: Električna inštalacija je izdelana v predpisani podometni izvedbi za razsvetljavo in moč.

Telefon: objekt je priključen na javno telefonsko omrežje, z internim razvodom.

Ogrevanje: centralno z radiatorji s pečjo na biomaso, ki je v kleti kotlovnice.

Kanalizacija: odpadne vode so speljane v lastno greznico in ponikovanico.Objekt ima 3 etaže: klet, pritličje in nadstropje. Namenjen je za stanovanjsko in poslovno dejavnost.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

MPTRG d.o.o.
Kersnikova ulica 17A
3000 Celje
tel.: 040/698-948 Rok Teržan

Referenčna št.:
6354720

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

MPTRG d.o.o.

Kersnikova ulica 17A
3000 Celje

040/698-948 Rok Teržan

Podpisniki izjave o spoštovanju kodeksa

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.