• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, počitniški objekt, drugo: HOČKO POHORJE, 5793 m2

1.200.000,00 €Izračun kredita
NE SPREGLEJTE
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Počitniški objekt | Regija: Podravska | Upravna enota: Maribor | Občina: Hoče - Slivnica
HOČKO POHORJE, 5.793 m2, počitniški objekt, zgrajen l. 2006, 3.911 m2 zemljišča, Priljubljen hotel zaradi odličnih storitev v neposredni bližini smučišča, prodamo. Cena: 1.200.000,00 EUR

Šifra oglasa:
RE_ID_132

Dodaten opis

RAZKOŠJE SREDI NEOKRNJENE NARAVE

Nepremičnino sestavljajo Hotel Bolfenk (4 zvezdice), ki ponuja 20 sob in wellness ter Apartmaji Bofenk (4 zvezdice), ki ponuja 12 apartmajev. Kompleks leži na nadmorski višini 1050 m in ima čudovit pogled na bližnje mesto Maribor. Dostop je možen z avtomobilom ali avtobusom iz smeri Hoč.

Gostje hotela in apartmajev Bolfenk lahko uporabljajo celotno ponudbo kompleksa. Odličen wellness ponuja turško kopel, zeliščno in finsko savno, bazene za odrasle in za otroke ter telovadnico. Na voljo je 30 parkirišč in shramba za smučarsko opremo. Na voljo sta tako standardna kot a la carte restavracija, kjer lahko gostje uživajo v okusni lokalni hrani in štajerskih vinih. Prijetno urejeno preddverje in bar nudita sprostitev po športnem dnevu.

Wellness Hotel Bolfenk (4 zvezdice)
Hotel je bil zgrajen leta 2006 in ponuja 20 odlično opremljenih sob (balkon, televizija, internet). V petih sobah se lahko namestijo dodatne postelje. Arhitektura hotela ustvarja prijetno alpsko vzdušje sredi čudovite narave, ki je privlačna tako poleti kot pozimi. Neposredna bližina priljubljenega smučarskega centra in odlična wellness ponudba hotela zagotavljata nepozabno izkušnjo športnega in sproščujočega oddiha. Prostorne in dobro urejene kapacitete ponujajo raznolike možnosti za organizacijo poslovnih dogodkov.

Apartmaji Bolfenk (4 zvezdice)
Apartmaji so bili zgrajeni leta 2006 in so povezani s hotelom. Gostje apartmajev imajo  možnost uporabljati hotelske kapacitete (wellness in gostinska ponudba). Apartmaji ustvarjajo občutek razkošja sredi prelepega Pohorja: standard bivanja je enak standardu hotela Bolfenk, le da apartmaji nudijo več občutka domačnosti. Primerni so za družine in manjše skupine do 12 ljudi, ki želijo uživat počitnice v svojem ritmu, lastni kuhinji, sproščenih večerih ob kaminu.

Gostoljubje sredi neokrnjene narave
Kompleks Bolfenk je leži sredi neokrnjene narave Mariborskega Pohorja in ponuja počitnice polne zabave, sprostitve in možnosti za popolno regeneracijo telesa in duha. Klima na 1.347 metrih je osvežujoča in poživljajoča. Pozimi lahko ljubitelji smučanja uživajo na 42 kilometrih urejenih smučišč z naravnim ali umetnim snegom, pri čemer je ena izmed prog urejena v najdaljšo progo za nočno smuko v Evropi (10 km). Poleti lahko obiskovalci kolesarijo, uživajo v ježi konj, jadranju s padali, poletnem sankanju in pohodništvu. Bližnja Adrenalinski park Pohorje in tobogan zagotavljata zabavo vsem, ki imajo radi adrenalinske izzive.

V neposredni bližini številnih znamenitosti Maribora
Smučarski center, kjer se hoteli nahajajo, je svetovno znan po Zlati lisici, smučarskem Svetovnem pokalu, ki je v zadnjih desetih letih na Mariborsko Pohorje zvabil skoraj 20 milijonov obiskovalcev iz vsega sveta. v letu 2012 je bilo mesto Maribor razglašeno za Evropsko prestolico kulture. Čudovito staro mestno jedro in vinorodni okoliš mesta ponujajo mnoge kulinarične užitke poleti in pozimi. Bogato kulturno ponudbo pa popestrijo tudi festivali, gledališče in koncertne prireditve.


ZBIRAMO ZAVEZUJOČE PONUDBE ZA NAKUP NEPREMIČNINE


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

DUTB, d.d.
Davčna ulica 1
1000 Ljubljana
tel.: 01/429-34-63 Edo Bečić, 040/977-235

Referenčna št.:
6162080

Lokacija nepremičnine

 
Kliknite za prikaz zemljevida
*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

DUTB, d.d.

Davčna ulica 1
1000 Ljubljana


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.