• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, počitniški objekt, drugo: HOČKO POHORJE, 3330 m2

1.000.000,00 €Izračun kredita
NE SPREGLEJTE
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Počitniški objekt | Regija: Podravska | Upravna enota: Maribor | Občina: Hoče - Slivnica
HOČKO POHORJE, 3.330 m2, počitniški objekt, zgrajen l. 2006, 18.672 m2 zemljišča, Hotel v sozvočju s smučarsko in pohodniško tradicijo Pohorja, prodamo. Cena: 1.000.000,00 EUR

Šifra oglasa:
RE_ID_128

Dodaten opis

UDOBJE S PRELEPIMI RAZGLEDI

Nepremičnino sestavljajo Hotel Videc (3 zvezdice) z 28 sobami, Apartmaji Videc z 12 apartmaji in nogometno igrišče 4. generacije 

Gostje kompleksa Videc lahko uporabljajo celotno ponudbo Wellness hotela Bolfenk: odlično opremljen wellness s turško, finsko in zeliščno savno, whirlpool, bazen za otroke, telovadnico. Na voljo je 30 parkirišč ter shramba za smučarsko opremo. Gostje lahko v klasični in v a la carte restavraciji uživajo v okusni lokalni hrani in odličnih štajerskih vinih, sprostijo se lahko v prijetnem preddverju ali hotelskem baru.

Hotel Videc (3 zvezdice)
Hotel je bil zgrajen leta 2009 in ponuja 28 dobro opremljenih sob (balkon, televizija, internet). Kapacitete hotela je možno povečati s 58 na 114 postelj. Hotel je s svojo arhitekturo in ponudbo zelo lepo vmeščen v smučarsko in pohodniško tradicijo Mariborskega Pohorja. Ponuja bogate gostinske in wellness storitve za nepozaben oddih vseh generacij. Lokacija na 1.050 metrih nadmorske višine zagotavlja prelepe razglede na hribovje in smučišča. Gostom je na voljo otroški klub, smučarske šole, wellness. Ob hotelu je nogometno igrišče 4. generacije v velikosti 13,305 m².

Apartmaji Videc (3 zvezdice)
Apartmajev je 12, zgrajeni so bili leta 2006. Odlikuje jih prijetna arhitektura in udobna oprema. Gostje se lahko poslužujejo odlične ponudbe wellness centra Bolfenk, ki je vključen v ponudbo. Apartmaji so veliki od 47 m² do 88.6 m² tako, da lahko gostijo od 4 do 12 oseb, imajo različno velike spalnicame in dnevne sobe, vsi so opremljeni s kamini. Odlični so za smučarje in družine z majhnimi otroci.

Gostoljubje sredi neokrnjene narave
Kompleks Bolfenk je leži sredi neokrnjene narave Mariborskega Pohorja in ponuja počitnice polne zabave, sprostitve in možnosti za popolno regeneracijo telesa in duha. Klima na 1.347 metrih je osvežujoča in poživljajoča. Pozimi lahko ljubitelji smučanja uživajo na 42 kilometrih urejenih smučišč z naravnim ali umetnim snegom, pri čemer je ena izmed prog urejena v najdaljšo progo za nočno smuko v Evropi (10 km). Poleti lahko obiskovalci kolesarijo, uživajo v ježi konj, jadranju s padali, poletnem sankanju in pohodništvu. Bližnja Adrenalinski park Pohorje in tobogan zagotavljata zabavo vsem, ki imajo radi adrenalinske izzive.

V neposredni bližini številnih znamenitosti Maribora
Smučarski center, kjer se hoteli nahajajo, je svetovno znan po Zlati lisici, smučarskem Svetovnem pokalu, ki je v zadnjih desetih letih na Mariborsko Pohorje zvabil skoraj 20 milijonov obiskovalcev iz vsega sveta. v letu 2012 je bilo mesto Maribor razglašeno za Evropsko prestolico kulture. Čudovito staro mestno jedro in vinorodni okoliš mesta ponujajo mnoge kulinarične užitke poleti in pozimi. Bogato kulturno ponudbo pa popestrijo tudi festivali, gledališče in koncertne prireditve.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

DUTB, d.d.
Davčna ulica 1
1000 Ljubljana
tel.: 01/429-34-63 Edo Bečić, 040/977-235

Referenčna št.:
6162072

Lokacija nepremičnine

 
Kliknite za prikaz zemljevida
*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

DUTB, d.d.

Davčna ulica 1
1000 Ljubljana


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.