• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Financiranje

Prodaja, stanovanje, 2,5-sobno: GAŽON, 61.4 m2

79.222,00 €Izračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: J. Primorska | Upravna enota: Koper | Občina: Koper
GAŽON, 61,4 m2, 2,5-sobno, zgrajeno l. 2010, lepo, svetlo, opremljeno, klimatska naprava, terasa, parkirišče, nizki stroški, ločeni števci, na mirni lokaciji, vredno ogleda, ugodna cena, prodamo. Cena: 79.222,00 EUR
Energ. razred:
B1
 (15 - 25 kWh/m2a)

Dodaten opis

Stanovanje se nahaja v večstanovanjski hiši, v vasi na lepi in mirni lokaciji, je lepo, svetlo, zračno, opremljeno. Stanovanje ima svojo teraso, pripadajoče parkirišče, je zemljiškoknjižno urejeno, z  priključkom na internet, telefon, ima klimatsko napravo z ogrevanjem, peč na drva, ločene števce, nizke stroške. Stanovanje se prodaja po zelo ugodni ceni in je vredno ogleda. Možen nakup z manjšim enosobnim stanovanjem, z doplačilom, ki se nahaja prav tako v isti etaži v pritličju iste stanovanjske hiše, v izmeri 32,7 m2, ki je novo, takoj vseljivo, izredno dobro izolirano, klima, zelo nizki stroški, ločeni števci, terasa, parkirišče, opremljeno, stanovanji imata ločena vhoda. 


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: +38669986899

Referenčna št.:
6210375

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.