• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Financiranje
  • Zavarovanje novo

Prodaja, stanovanje, 2,5-sobno: DRAVELJSKA GMAJNA, ULICA BRATOV BABNIK, ŠIŠKA, 71 m2

198.000,00 €Izračun zavarovanjaIzračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Šiška | Občina: Ljubljana
DRAVELJSKA GMAJNA, ULICA BRATOV BABNIK, ŠIŠKA, 71 m2, 2,5-sobno, zgrajeno l. 1981, adaptirano l. 2017, 4/4 nad., Ul. b. Babnik, zgr. l.1981, 2,5 SS 71 m2+balkon Možna menjava za dvostanovanjsko hišo ali enostanovanjsko hišo v Šiški Brez Agencij, prodamo. Cena: 198.000,00 EUR

Dodaten opis

Prodam 2.5 sobno stanovanje, 71m2, v naselju Draveljska gmajna, ulica bratov Babnik, zgrajeno leta 1981. Stanovanje se nahaja v 4 nadstropju od skupno štirih. Blok nima dvigala. Stanovanje ima sledeč tloris:

Dnevno bivalni prostor iz katerega je izhod na večji balkon z odprtim razgledom. Iz dnevnega prostora je prehod v kuhinjo z jedilnico. Oba omenjena prostora vključno z balkonom imata JV lego ter skozi cel dan veliko sonca in svetlobe. Iz dnevno bivalnega prostora ter iz kuhinjskega dela sta možna prehoda v večji hodnik iz katerega sledi kopalnica z WC-jem ter dve spalnici, ki imata SZ lego.

Obnova:

Zunanjost zgradbe:  

-   leta 2017 nova fasada ter obnovljena streha

-   urejeno parkirišče z zapornico na daljinsko upravljanje

Notranjost stanovanja:

-   leta 2017 zamenjani novi Eco-energetsko varčni radiatorji z Danfoss termostati (v vseh prostorih)

-   leta 2017 zamenjan novi Eco-energetsko varčen bojler Gorenje

-   približno leta 2011 zamenjana tri slojna PVC okna s komarniki ter roletami v obeh spalnicah

-   ostali prostori so bili redno ter sproti vzdrževani

Lokacija:

Zelo frekventna lokacija. V bližini zgradbe se nahaja vsa potrebna infrastruktura: OŠ Miška Kranjca, vrtec Mojca, TPC Dravlje – trgovsko prodajni center Dravlje, v katerem je lekarna, zobozdravniki, frizerski salon, RCD ultrazvok, OC papirnica, knjigarnja, fotokopirnica, pisarne, lokal, pekarna, itd. V bližini je tudi Špar trgovina, avtobusna postaja 22 in 5 ter veliko zelenih površin (Mostec-Bajer, PST, Toško čelo, itd.)

Sem 1.lastnik. Stanovanje je vpisano v zemljisko knjigo in je brez bremen. Pripada mu še manjša klet, ki se nahaja v kletnem prostoru objekta.

Možna je menjava za:

- dvostanovanjsko hišo ali 

- enostanovanjsko hišo z možnostjo manjše predelave v dvostanovanjsko hišo

na lokaciji Šiška (prednost imajo lokacije: Dravlje, Podutik, Koseze, Mostec.) Po dogovoru je možno tudi lokacije Gunclje, Brod, itd.)


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 041/381-610

Referenčna št.:
6237782

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA