• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Financiranje

Prodaja, stanovanje, 3,5-sobno: DOLGI MOST, ATRIJSKO, 65 m2

cca 260.000,00 €Izračun kredita
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Vič-Rudnik | Občina: Ljubljana
DOLGI MOST, ATRIJSKO, 65 m2, 3,5-sobno, zgrajeno l. 2004, adaptirano l. 2015, 15 m2 zemljišča, P/2 nad., Prodamo 3,5 sobno, funcionalno razporejeno, ATRIJSKO stanovanje, na odlični lokaciji, v soseski Beli gaj II, prodamo. Cena: cca 260.000,00 EUR

Dodaten opis

Iščemo kupca za dom, ki je naši družini zadnjih 15 let nudil topel in varen pristan. Nekoga, ki se bo začutil, ne le v stanovanju, pač pa tudi v soseski, kjer se sosedje med sabo poznajo in se pozdravljajo. Kjer je zimsko kidanje snega družaben dogodek. Kjer otroci za pusta v maskah brez strahu obiščejo svoje sosede in se na tople dni igrajo na zelenicah in igriščih, ki jih nudi soseska. Kjer domuje tudi precej štirinožnih družinskih članov, ki so navdušeni nad bližino izvrstnih možnosti za sprehode. Nekoga, ki bo tu DOMA.  

Prodajamo namreč 3,5 sobno stanovanje na odlični lokaciji, v soseski Beli gaj II. Sosesko sestavljajo prijetni manjši vila-bloki, ki so bili zgrajeni leta 2004. Soseska je ravno prav umaknjena ter se konča s slepo ulico, zato ni nepotrebnega prometa, in ima dovolj zelenih površin in otroških igrišč (3 igrišča znotraj soseske). 


Stanovanje je prvotno imelo 45m2 in 36m2 atrija. Leta 2015 smo, ob vseh potrebnih soglasjih in urejeni dokumentaciji, del atrija zagradili in tako povečali kvadraturo stanovanja na 65m2. Še vedno pa je ostalo cca.15m2 atrija, kar je povsem dovolj, da lahko na sončku popijete popoldansko kavico ali po želji postavite manjši plinski žar. Iz atrija je omogočen tudi lasten izhod/vhod. Tako lahko direktno iz atrija stopite na zelenico / otroško igrišče, kjer je ob lepem vremenu vedno slišati otroški smeh. Soseska Beli gaj II je namreč na koncu zaključena s slepo ulico in zato ni pretiranega prometa in se pri nas otroci dejansko igrajo na zraku, kot smo se v časih naše mladosti. Soseska je prijazna tudi za kužke in v neposredni bližini so na voljo krasne sprehajalne točke (čez Tržaško cesto je pot v Gmajnice, pot mimo Lovske koče Legarica, ki vodi skozi prijeten gozd in dalje; preko Dolgega mostu pa je Pot ob žici).   

Ker je stanovanje pritlično je odlična izbira tudi za starejše ali invalide (z manjšim posegom - v stanovanju je namreč ena stopnička iz osrednjega prostora v dnevno sobo)

V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura - LPP avtobusna postaja mestnega prometa (6B), pekarna Pečjak, kavarna, restavracija/pizerija Pri Babici, frizer, kozmetični salon, trgovine (Špar cca.1km in Hofer+DM cca.2km), otroški vrtec itd.  Avtomobilske povezave so izvrstne - v samo 2 minutah si na obvoznici in 10 min (ali manj) v centru mesta. Parkirnih mest pred blokom je vedno dovolj, potencialnemu kupcu pa je na voljo tudi odkup garaže (garaža naprodaj ločeno!).  Stanovanje je delno prenovljeno (l.2015 ob zazidavi prizidka narejena dodatna hidroizolacija, januar 2018 položen nov laminatni pod - čez leseni parket - tako lahko po želji odstranite laminat) in je zelo funkcionalno urejeno, kar je razvidno tudi iz skice tlorisa in priloženih slik.   

Skozi protivlomna vrata vstopite v manjši predprostor, iz njega pa v večji, odprt prostor, kjer se nahajajo kuhinja, jedilnica in delovni kotiček. Iz osrednjega bivalnega prostora je prehod v dnevno sobo in manjšo spalnico (ki predstavljata zgoraj omenjen prizidek). Iz dnevne sobe je izhod na atrij. Prav tako je na atrij mogoče vstopati skozi otroško sobo, ki se nahaja na drugi strani stanovanja, poleg kopalnice.  

Ogrevanje stanovanja je z lastno etažno plinsko pečjo, dodatna regulacija preko termostata. Na voljo je tudi internetna optika. Stroški vode/čiščenja/skupne elektrike/urejanja okolice/upravnika znašajo cca.75€/mesec. V rezervni sklad se plačuje 9€/mesec. Stanovanje ima domofon. Oprema stanovanja lahko ostane po vaši želji.  ZK urejena.  

Vseljivo po dogovoru.  

Za vse, ki o nakupu stanovanja le sanjate (ni nič narobe s tem, poznam to fazo) je zgoraj navedenih dovolj informacij in fotomateriala. Za tiste, ki pa se resnično zanimate (in imate finančno možnost) za nakup stanovanja pa sem vam, za dodatne informacije in dogovor za ogled, na voljo vsak dan po 17h na 041 761 552.     

Ne zanima me vpis nepremičnine pod agencijske oglase! HVALA!


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 041 761 552 Po 17h!

Referenčna št.:
6429006

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA

041 761 552 Po 17h!

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.