• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Financiranje

Prodaja, posest, zazidljiva: DOLENJSKE TOPLICE, 1169 m2

60.000,00 €Izračun kredita
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Posest | Regija: Dolenjska | Upravna enota: Novo mesto | Občina: Dolenjske Toplice
DOLENJSKE TOPLICE, 1.169 m2, zazidljiva, za poslovno-stanovanjsko gradnjo, Prodamo gradbeno zemljišče za gradnjo stanovanjskega ali poslovnega objekta, prodamo. Cena: 60.000,00 EUR

Dodaten opis

Prodamo gradbeno zemljišče za gradnjo stanovanjskega ali poslovnega objekta v prelepih Dolenjskih toplicah. Le nekaj minut hoje od hotelskega kompleksa, restavracij, trgovine, bazenov in na drugi strani sproščujočega gozda. Vsa komunalna infrastruktura v bližini ali na parceli. Gre za eno še redkih parcel v centru Dolenjskih toplic. Naprodaj je tudi manjša parcela spredaj desno od naše, ki je v lasti občine. Ko bo prodana, se bo gradila tudi cesta, ki bo tekla pred našo parcelo do njihove. Odlično bi ju bilo združiti.

Možna tudi menjava za zidanico / vikend / zazidljivo parcelo v vinogradniškem območju ali nekje ob vodi s pogledom na zahod + doplačilo.

Za vse ostale informacijo smo vam vedno na voljo.

Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je, da kupec plača del stroškov posredovanja in sicer 2% + DDV.

Zasebna ponudba

tel.:

040 684 996 (Tadej Povše)

064 289 214 (Valentina Jarc)


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 064 289 214

Referenčna št.:
6426327

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.