• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, vikend, zidan: DEBENEC, 68 m2

81.500,00 €Izračun kredita
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Vikend | Regija: Dolenjska | Upravna enota: Trebnje | Občina: Mirna
DEBENEC, 68 m2, zidan, zgrajen l. 1996, 3.841 m2 zemljišča, K+P+1+M, Objekt je v treh etažah, v vinogradniškem okolišu, na koncu naselja. Primeren za bivanje ali prijetno preživljanje v objemu narave, miru, prodamo. Cena: 81.500,00 EUR
Energ. razred:
 EI ni potrebna (31. člen ZURE)
Šifra oglasa:
zidanica

Dodaten opis

Bivalni vikend / zidanica v treh etažah , v pritličju 38m2, v 1. nadstropju z ločenin vhodom 38 m2 ter v mansardi urejena ležišč tudi 38 m2 celotne površine, s svojo hišno številko, se nahaja v neokrnjeni naravi, v mirnem, prijetnem, negosto poseljenem vinogradniškem okolišu in na koncu manjšega naselja. Obdan z vinogradi in gozdom je pravi raj za dušo in telo. Prodaja se v celoti opremljen, vključno z vso potrebno opremo za pridelavo vina.

Vikend je zidan, kvalitetne gradnje,P+I.+M, elektrika, vodovod (Komunala Trebnje) in ima izdelano lastno greznico, narejen je  tudi vodnjak-lastna »štirno«, ki predstavlja odličen vir vode za zalivanje vrta, rož, pranje vozil…itd.

Vikend zgrajen l.1996. Obsega tri etaže po 38 m2. V  pritličju so predprostor – družabni prostor, vinska klet, kuhinja, lepa terasa in parkirišče, v  1. nadstropjuz ločenim zunanjim vhodom: predprostor, kopalnico s tušem in WC-jem, kuhinjo in dnevno-spalni del izhodom na balkon s čudovitim razgledom. Mansarda obsega večji prostor s tremi ležišči in prav tako neposreden dostop do balkona s panoramskim razgledom. V kletno / pritličnem delu znanjosti  objekta je pokrit zaprt  prostor namenjen shranjevanju orodja, ločen od objekta s samostojnim vhodom. Okna in vrata so lesena s pripadajočimi polkni, ki so ob svoji funkciji zaščite okna in senčenja notranjih prostorov tudi zelo estetski dodatek k zunanjemu izgledu vikenda. Zunaj pred kletjo je velik pokrit nadstrešek namenjen druženju, z večjo mizo, s starimi lesenimi sodi in čudovitim razgledom na vinograd in okoliško hribovje.

Vikend ima urejeno ogrevanje na trda goriva; kamin v 1. nadstropju, v dnevno-spalnem delu in štedilnik na drva v kletno / pritličnem delu. V zunanjem delu, ob hiši je postavljen kamin za peko odojka.   

Vikend stoji na zemljišču v izmeri 3.841 m2, od katerih se 396 m2 nahaja v območju stavbnih zemljišč., dovoj velika za dozidavo (povečanje ) objekta. Del parcele je zasajen z vinsko trto in sadjem, preostali del je gozd in nekaj travnatih površin.

Vinska trta obsega cca. 250 različnih žlahtnih trt sort žametovka, modra frankinja, kraljevina, laški rizling, malvazija…itd. Vinograd je na betonskih stebrih. Trta in podlaga sta pripravljeni za najboljšo rast. Odlična lega parcele pa nudi optimalne pogoje za zorenje grozdja. Na parceli je različno sadno drevje sort jablan, slive, češnje, višnje, breskve, hruške, kostanj…itd. Na parceli je tudi vrtiček za pridelovanje domače zelenjave, ter na dvorišču nadstrešek prekrit s trto, z možnostjo parkiranja štirih vozil.

Naselje Debenec je od Trebnjega oddaljeno 10 km, od Ljubljane 60 km in 2 km od naselja Mirna, kjer se nahaja vsa potrebna infrastruktura (trgovina, šola, vrtec, pošta, zdravstveni dom). Iz Debenca je dnevno organiziran prevoz otrok s šolskim kombijem do OŠ v Mirno. Dostop do vikenda je po asfaltirani cesti.

Lastništvo je ZK urejeno. Mogoč je takojšen prevzem. Prodaja se v celoti opremljeno oz. po dogovoru.

Možna je tudi menjava za manjše stanovanje v Ljubljani!!!

Vabljeni k ogledu.

Pogoj nakupa: kupec plača del stroškov prodaje

Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

1961 DOM, nepremičninsko posredovanje in svetovanje, Janko Kožar s.p.
Bilečanska ulica 4
1000 Ljubljana
tel.: 041/663-575

Referenčna št.:
6470532

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

1961 DOM, nepremičninsko posredovanje in svetovanje, Janko Kožar s.p.

Bilečanska ulica 4
1000 Ljubljana


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.