• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, stanovanje, 4-sobno: ČRNUČE, 126.18 m2

469.924,18 €Izračun kredita
NE SPREGLEJTE
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Bežigrad | Občina: Ljubljana
ČRNUČE, 126,18 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 2022, 3/3 nad., prodamo. Cena: 469.924,18 EUR

Šifra oglasa:
BA_S20

Dodaten opis

V Spodnjih Črnučah bomo konec maja 2022 končali z gradnjo objekta Bele arkade z 22. stanovanji in 3. poslovnimi prostori.

Več o projektu in razpoložljivosti stanovanj si lahko lahko ogledate na spletni strani www.belearkade.si 

Predstavljamo vam 4-sobno reprezentativno stanovanje v 3.nad. /3. nad. Lega je V-J-Z. Stanavanju pripadata 2 PM ob objektu.

Cena za kvadratni meter je celo nižja kot za marsikatero rabljeno stanovanje!! Cena na kvadratni meter z vključenim DDV znaša 2.935€! 

Bruto površina: 209,4 m2

Neto stanovanjska površin: 126,2 m2

Terasa: 72 m2

Shramba: 11,20 m2 

OPIS STANOVANJA:

Štiri sobno stanovanje ima izjemno lego in funkcionalen tloris. Dodatno vrednost in prestižnost daje stanovanju terasa, saj je le-ta velika kar 72 m2.

Stanovanje je zasnovano tako, da nudi vso udobnost bivanja tudi najzahtevnejšim kupcem. Prostori so zračni, veliki in med seboj povezani, ter pametno umeščeni.

Posebnost stanovanja je v tem, da je s soncem obsijano skozi celi dan. Poleg tega ima stanovanje svojo lastno rekuperacijo.

Predprostor meri skoraj 8 m2.

Iz predprostora imate vhod v utility, kjer je prostora dovolj za pralni,sušilni stroj, samostojno plinsko peč za ogrevanje in sanitarno vodo.

Iz predprostora nadaljujete po hodniku v prvo spalnico, ki meri 13,37 m2 in ima Z lego.

Zraven spalnice je kopalnica, ki ima okno, zato je veliko naravne svetlobe. Lega je prav tako zahodna. V kopalnici je predviden tuš, wc in umivalnik.

Naslednji prostor je sicer mišljen kot garderobna soba, vendar jo zaradi velikosti, saj meri skoraj 10 m2, lahko spremenite tudi v spalnico. Lega je prav tako zahodna.

Nato se vam odpre veličasten odprt prostor, ki združuje kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor v skupni izmeri preko 52m2, z izhodom na ogromnno svetlo teraso v izmeri 72m2! 
Sam bivalni prostor meri 44 m2. Zraven kuhinje je še shramba, ki prostorsko in optično razbremeni kuhinjo.

Terasa gleda na vzhod in jug.

Iz dnevnega prostora proti jugu vstopate v izredno prostorno in svetlo glavno spalnico (19,6m2) z izhodom na teraso in lastno kopalnico (7,38m2) v skupni izmeri preko 26m2. 

Stanovanju pripada tudi velika klet v izmeri 11m2.

Stanovanju pripadata tudi 2 parkirni mesti ob objektu. Parkirni mesto pride s pred inštalacijo za polnilnico za električna vozila!

Resnično unikatna priložnost za nakup stanovanja, ki vam nudi morda celo več udobja kot marsikatera hiša z manjšim atrijem oz. teraso, saj je celotna bivalna kvadratura v eni etaži in to mnogim nudi višjo kakovost bivanja, kot hiša v večih etažah. Ker se stanovanje nahaja v končni etaži (3. nads.) vam nudi tudi lepe odprte poglede na skoraj vse strani.

Vsa stanovanja, so primerna tudi gibalno oviranim, saj do vseh etaž dostopate z dvigalom. Tudi gibanje v samih stanovanjih lahko enostavno premagujete brez ovir. 

OPIS OBJEKTA:

Večstanovanjska stavba s poslovnimi prostori v pritličju predstavlja samostojno stavbno enoto, locirano v neposredni bližini že zgrajenih večstanovanjskih stavb vzdolž Okrogarjeve ulice. Načrtovan je v skladu z visokimi bivanjskimi standardi, kot nizka stanovanjska stavba ob mirni ulici s poudarjeno vzdolžno dimenzijo, ki se kaskadno dviga proti terasni etaži in ga na jugu zaključuje odprti bivalni prostor.

V pritličju in treh nadstropnih etažah, ki jih povezujeta dve komunikacijski jedri z dvoramnim stopniščem in dvigalom, so zasnovana funkcionalna stanovanja različnih velikosti ter tri enote za poslovno dejavnost (storitvene oz. gostinske namembnosti). Pritlična stanovanja imajo atrije, stanovanja v etažah pa lože ali večje terasne površine, ki predstavljajo dodatno bivanjsko kvaliteto.

Pomemben vidik pri načrtovanju predstavlja dejstvo, da je stanovanje dom in da mora lastnikom zagotavljati vse, kar je za prijetno bivanje potrebno. Posamezne stanovanjske enote so zasnovane racionalno. V kletni etaži so prostori namenjeni shrambam, kolesarnici, skladišču za poslovne prostore in tehničnim prostorom ter prostoru za čistila. Parkirne površine so urejene na nivoju zunanje ureditve.
Na voljo so tudi dodatna parkirna mesta, ki so zgrajena v okviru zunanjih parkirnih mest na severni strani stavb naselja Med češnjami.

Energetska učinkovitost stavbe je dosežena s kakovostnim ovojem stavbe, z okni z dobro 3-slojno zasteklitvijo in vgrajenimi prezračevalnimi napravami z rekuperacijo, ki odvzemajo toploto odpadnem zraku in jo vračajo v prostor, s tem pa zmanjšujejo potrebno energijo za ogrevanje. Stanovanjski blok je preudarno načrtovan z izbranimi materiali in z upoštevanjem visokih zahtev glede energijske učinkovitosti, tako da se uvršča v energijski razred A2. Tehnologija objekta sledi razvojnim smernicam, hkrati pa zagotavlja relativno enostavno upravljanje in vzdrževanje.
 

Dostop
Dostop do stanovanjskega objekta je predviden z Okrogarjeve ulice. Vhoda v objekt se nahajata na nivoju pritličja in sta locirana na vzhodni strani. Ravno tako sta na vzhodu locirana vhoda v dva poslovna prostora, v enega pa je vhod lociran na zahodni strani. Na vzhodni strani se nahaja parkirišče, ki je namenjeno stanovanjem in poslovnem prostoru z gostinsko dejavnostjo skladno z normativnimi zahtevami.
 

Tehnični opis:

Gradbena konstrukcija
Objekt je zasnovan kot masivna armirano betonska zgradba z armirano betonskimi ploščami in armirano betonskimi stenami.
Streha
Streha bo predvidena kot ravna toplotno izolirana streha, ki bo izvedena delno kot nepohodna in delno kot pohodna streha.
Fasada
Fasada objekta bo izvedena kot kontaktna fasada s tankoslojnim ometom v prevladujočih svetlih tonih. Fasada bo toplotno izolirana po celotnem obodu v debelini 20 cm.
Okna
Okna bodo PVC izvedbe z dobro 3-slojno izolativno zasteklitvijo z ustreznimi karakteristikami glede toplotne prehodnosti. Za senčenje so predvidene zunanje žaluzije. Okna v poslovnih prostorih so načrtovana v Alu izvedbi in nimajo žaluzij.

Predelne stene
Predelne stene v stanovanjih bodo izvedene iz mavčno kartonskih plošč. Predelne stene med shrambami v kleti pa iz celičnega porobetona debeline 10 cm.
Vhodna vrata v stanovanja
Vrata v stanovanja bodo protipožarne in protivlomne izvedbe, z ustrezno protihrupno zaščito.
Notranja vrata
Vsa notranja vrata v stanovanjih bodo lesena vgrajena s suho montažno izvedbo.
Tlaki
Vsi tlaki v stanovanjskem delu bodo izvedeni kot plavajoči zvočno izolirani estrihi. Na hodnikih in stopnicah je predvidena obloga iz keramike, v stanovanjih pa parket, razen tlakov v sanitarnih prostorih, kjer je predvidena keramika.
Varnost
Poleg protivlomnih vhodnih vrat v stanovanja, je v pritličnih stanovanjih predvidena tudi možnost izvedbe alarmnega sistema. Povezava glavnega vhoda z vsakim stanovanjem za zagotavljanje kontrole dostopa bo omogočena prek video/govorne domofonske naprave.

Atrij
V atrijih, ki pripadajo posameznim stanovanjskim enotam, bodo urejene pohodne terase. Preostali del atrija bo zatravljen. Atrije bo od ostalih skupnih oz. javnih površin ločevala zaščitna ograja. V njih bo lahko potekala tudi skupna priključna in komunalno energetska infrastruktura, do katere po potrebno zagotavljati možnost dostopa za potrebe gradnje in vzdrževanja.

Priključna komunalna infrastruktura
Javno kanalizacijsko omrežje v ločenem sistemu, javno vodovodno omrežje, plinovodno omrežje, elektro kabelska kanalizacija, telekomunikacijsko omrežje in javna razsvetljava potekajo v Okrogarjevi ali Petkovi ulici. Nanjo se neposredno navezuje vsa predvidena priključna infrastruktura, ki je potrebna za oskrbo objekta.
 

INŠTALACIJE:
 

Meritve
Vsako stanovanje bo imelo zagotovljeno neodvisno meritev porabe elektrike, plina in vode. Skupna meritev električne energije se nanaša na skupne naprave in skupne prostore.

Ogrevanje
Vsako stanovanje bo imelo svoj plinski kondenzacijski kotel za ogrevanje in pripravo tople vode. V vseh stanovanjih je predvideno talno gretje.
Prezračevanje
Vsa stanovanja (razen terasnega) bodo imela za prezračevanje bivalnih prostorov vgrajeno lokalno prezračevalno napravo z rekuperacijo. Kopalnice se bodo prezračevale z odvodom zraka na streho objekta s pomočjo ventilatorja. V kuhinji bo možna vgradnja obtočne nape. Štirisobno terasno stanovanje bo imelo centralni prezračevalni sistem z rekuperacijo.
Hlajenje
Vsako stanovanje bo imelo pripravljeno predinstalacijo za vgradnjo klima naprave vključno z odvodom kondenza.
Elektro instalacije
Vsako stanovanje bo imelo svoje merilno mesto električne energije, na katero bo vezana tudi instalacija v pripadajoči shrambi. V stanovanjih so predvidene kombinirane stanovanjske podometne razdelilne omarice. Poraba električne energije skupnih delov in naprav stavbe bo merjena ločeno.
Telekomunikacijsko omrežje
Vsem uporabnikom bo omogočen priklop na telekomunikacijsko omrežje.

Za vse informacije smo vam na voljo!


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Mreža nepremičnin d.o.o.
Cesta 24. junija 23
1231 Ljubljana-Črnuče
tel.: 031/684-330 Kristina Klobčar

Referenčna št.:
6423192

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.

Iz ponudbe Mreža nepremičnin d.o.o.

ne spreglejteRUDNIK

Prodaja: Stanovanjenovo
Nadstropje: 2Leto: 2021
109 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 2021, 2. nad., prodamo. Cena: 403.187,00 EUR
109,00 m2
403.187,00 €

ne spreglejteLJ. VIČ

Prodaja: Stanovanje
Nadstropje: 2/2Leto: 2022
131,03 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 2022, 2/2 nad., prodamo. Cena: 505.000,00 EUR
131,03 m2
505.000,00 €

LJ. CENTER

Prodaja: Stanovanje
Nadstropje: 3/7Leto: 1983
85,7 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1983, 3/7 nad., prodamo. Cena: 395.000,00 EUR
85,70 m2
395.000,00 €
Ponudnik

Mreža nepremičnin d.o.o.

Cesta 24. junija 23
1231 Ljubljana-Črnuče

031/684-330 Kristina Klobčar

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.