• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, stanovanje, 5 in večsobno: CELJE, 240.5 m2

255.000,00 €Izračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: Savinjska | Upravna enota: Celje | Občina: Celje
CELJE, 240,5 m2, 5 in večsobno, zgrajeno l. 1500, adaptirano l. 2013, 3/3 nad., 0% provizije za kupca, prodamo. Cena: 255.000,00 EUR

Dodaten opis

Kupec pri nakupu nepremičnine ne plača nobene provizije!

Ogled lahko rezervirate kadarkoli na www.mezanin.si

MEZANIN d.o.o. – nepremičninska agencija, kjer provizija ni vezana na %. Prodajalec plača  fiksno ceno  1.250 €, kupec naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

Posredujemo pri prodaji kompletno obnovljenega staromeščanskega stanovanja v centru Celja, s pogledom na Stari grad in Glavni trg. Stanovanje obsega 221 m2 bivalne površine ter 19,5 m2 kleti. 

Stanovanje je bilo l. 2012/2013 popolnoma obnovljeno (obnova tal, menjava oken, nova vodovodna in električna inštalacija). Delno je opremljeno in se takšno tudi prodaja. K stanovanju pripada še podstrejše, ki ga je možno urediti in s tem pridobiti še eno stanovanje ali pa le dodatne prostore. 

Prostor je v naravi razdeljen na dve stanovanji: 

Na J strani se nahaja stanovanje v izmeri 117 m2 bivalne površine in zajema prostoren svetel hodnik, kuhinjo z jedilnico, kopalnico in še tri velike svetle sobe. Eno izmed sob krasi čudovit kamin. 

Drugo stanovanje obsega 104 m2 bivalne površine in zajema velik svetel prostor, v katerem je kuhinja z jedilnico in dnevnim kotičkom, veliko sobo in kopalnico. 

V stanovanju je ohranjen kakovosten parket, visoki stropovi, nameščena so velika nova trislojna okna, kar daje stanovanju eleganco in veliko dnevne svetlobe.

Stanovanje se nahaja v strogem centru mesta, streljaj od mestne tržnice, glavne avtobusne in železniške postaje, pošte in banke. V bližini so muzeji, knjižnica, mestni kino, gledališče in mestni park.

Ogled nepremičnine lahko rezervirate v oglasu na povezavi https://mezanin.si/adverts/473

Še več profesionalnih fotografij, tloris, podroben opis nepremičnine in natančno lokacijo na zemljevidu si prav tako oglejte na povezavi https://mezanin.si/adverts/473

MEZANIN.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Mezanin nepremičnine d.o.o.
Vošnjakova ulica 1
1000 Ljubljana
tel.: 01/810-97-97

Spletna stran:

Referenčna št.:
6283750

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Mezanin nepremičnine d.o.o.

Vošnjakova ulica 1
1000 Ljubljana


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.