• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Financiranje

Prodaja, stanovanje, 2,5-sobno: CELJE, 114.54 m2

127.000,00 €Izračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: Savinjska | Upravna enota: Celje | Občina: Celje
CELJE, 114,54 m2, 2,5-sobno, zgrajeno l. 1950, P/2 nad., prodamo. Cena: 127.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI v izdelavi

Dodaten opis

Stanovanje se nahaja v strogem centru Celja-Razlagova, v neposredni bližini vrtca,šole, mestnega parka, avtobusne postaje in ostale infrastrukture. 

Nahaja se v pritličju večstanovanjske mestne hiše. Je adaptirano, lepo vzdrževano z urejenim lastnim centralnim ogrevanjem in klimatsko napravo. Zamenjana so bila vsa okna (masiven les). Stene v stanovanju so debelejše in zelo dobro izolativne, kar pripomore k nižjim stroškom ogrevanja. Vsi prostori so svetli in dobro razporejeni. Poleg kuhinje, kopalnice in predsobe so še tri manjše sobe in ena večja. Stanovanje ima še dodaten vhod v prostor, ki je lako namenjen pisarniškim oz. ostalim dejavnostim. Poleg kuhnje je tudi prostorna shramba, ki je v celoti opremljena s policami v dveh etažah. Poleg bivalnih površin je še zelo uporabna klet, podstrešje in atrij (možnost sušenja perila). Parkiranje je možno na dvorišču ob hiši. 

Stanovanje se prodaja z delno ali celotno  opremo in je pripravljeno za vselitev brez dodatnih vlaganj.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 041/654-433

Referenčna št.:
6219096

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.