• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje
  • Zavarovanje novo

Prodaja, stanovanje, 3-sobno: CELJE, CENTER, Z ZELENICO, 116 m2

159.000,00 €Izračun zavarovanjaIzračun kredita
NE SPREGLEJTE
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: Savinjska | Upravna enota: Celje | Občina: Celje
CELJE, CENTER, Z ZELENICO, 116 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1930, adaptirano l. 2006, 2/2 nad., prostorno, lepo urejeno, vzdrževano in obnovljeno meščansko stanovanje v meščanski vili s tremi stanovanji se nahaja na robu samega centra mesta, stanovanje obsega 94 m2 bivalnih površin ter dodatne pomožne prostore (dva balkona v izmeri 11,3 m2, kletno shrambo 8 m2 in pomožni prostor 2,5 m2), stanovanju pripada tudi garaža v izmeri 17 m2 ter 50 m2 zelenice, prodamo. Cena: 159.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI ni potrebna (334.člen EZ-1)

Dodaten opis

Stanovanje ima funkcionalno razporeditev, ki zajema dnevni prostor, kuhinjo, jedilnico, spalnico in veliko otroško sobo (z možnostjo izdelave dveh sob), kopalnico, ločen WC, manjši prostor v katerem je urejena shramba in pralnica ter nameščena plinska peč, predprostor ter dodatne prostore v kleti objekta. Osrednji prostor je prostorna in svetla jedilnica neposredno povezana z dnevno sobo in kuhinjo. Iz dnevne sobe in otroške sobe je izhod na južni balkon, iz spalnice pa na vzhodni balkon. V kopalnici je nameščena kotna kad in tuš kabina. Zaradi svoje orientiranosti in velikih steklenih površin je stanovanje zelo svetlo. Stanovanju pripada tudi garaža ter zelenica, kjer je urejena terasa s kaminom (napeljan vodovod in elektrika).

Leta 2006 so bile  obnovljene vse inštalacije (vodovod, elektrika in centralna kurjava), na novo obdelane stene in stropi ter tlaki, vgrajeno je bilo PVC stavbno pohištvo. Ogrevanje je urejeno preko etažne plinske peči. V prehodnih mesecih pa je možno ogrevanje tudi s klimatsko napravo.

Stanovanjska soseska se nahaja na odlični lokaciji na obrobju centra Celja, saj leži vsega nekaj minut hoje od samega mestnega jedra in hkrati ponuja zadostno odmaknjenost od mestnega vrveža. V neposredni bližini se nahaja bolnišnica, vrtec, osnovna šola, trgovina, avtobus mestnega prometa in vsa ostala potrebna infrastruktura.

ZA OGLED IN OSTALE INFORMACIJE NAS POKLIČITE!

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam nudimo kakovostno in celovito storitev nepremičninskega posredovanja. Poskrbimo za celovito izvedbo nepremičninskega posla ter zagotavljamo kvalitetno, strokovno in varno storitev vsem udeležencem. Pomagamo vam pri izvedbi postopkov financiranja in prodaji vaše nepremičnine.

Pripravimo vam lahko tudi oceno vrednosti za vse vrste nepremičnin in različne namene, kot so prodaja ali nakup, za davčne namene, za potrebe kreditiranja, računovodskega poročanja, idr. Oceno vrednosti izdela pooblaščeni ocenjevalec vrednosti nepremičnin, ki ima pridobljeno dovoljenje Slovenskega inštituta za revizijo.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Biro nepremičnin, Darko Fir s.p.
Savinova ulica 7
3000 Celje
tel.: 031/745-585

Referenčna št.:
6211010

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Biro nepremičnin, Darko Fir s.p.

Savinova ulica 7
3000 Celje


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.