• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Financiranje

Prodaja, hiša, samostojna: BROD, 180 m2

cca 289.000,00 €Izračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Šiška | Občina: Ljubljana
BROD, 180 m2, samostojna, zgrajena l. 1962, adaptirana l. 1990, 566 m2 zemljišča, K+P+M, možna menjava za stanovanje izven ljubljane, prodamo. Cena: cca 289.000,00 EUR
Energ. razred:
E
 (105 - 150 kWh/m2a)

Dodaten opis

Prodaja se hiša na Brodu pod Šmarno goro. Hiša je v celoti podkletena. Gre za pol-kletne prostore z okni približno 100x120cm.70% kleti je lahko tudi bivalne. Narejeni izolacijski tlaki, na stenah je opaž in pluta, polega radiatorjev je v eni sobi tudi električno talno ogrevanje. V kleti se nahaja še manjša delavnica, cisterna za olje, peč na olje in WC s tušem. Glavni vhod v hišo gre preko verande, kjer pridemo v visoko pritličje z dvema večjima sobama, kuhinjo-dnevnim bivalnim prostorom, manjšo kopalnico in vežo iz katere vodijo stopnice v mansardo. Vsi notranji prostori so svetli. V mansardnem delu sta prav tako dve sobi, kuhinja-dnevna soba, manjša predsoba in kopalnica. Mansarda je bila izdelana 1992 leta, stropi so toplotno izolirani. V vseh prostorih so radiatorji kot tudi praktično nova hladilno-ogrevalna klimatska naprava za vroča in prehodna obdobja. 1999 je bila zamenjana kompletna kritina(Tondach). Pred hišo se nahaja veliko dvorišče in vrt v skupni izmeri 482m2. Posajeno je sadno drevje z dvema češnjama, tremi jablanami in tremi slivami. Vrtičkarski samooskrbi je namenjeno približno 100m2. Dva parkirna mesta sta pokrita, možnost parkiranja še 4-ih avtomobilov. Večino parcele je ograjene z betonsko-železno ograjo, ostalo ciprese. Hiša ima en večji balkon, teraso in en francoski balkonček. Dostop do hiše je možen s prednjega in zadnjega dela hiše, direktno z javnih površin. Celotna parcela je zazidljiva - možna gradnja prizidka. Skupna bivalna površina hiše: 180m2. Mirno okolje. V bližini je vrtec, osnovna šola, banka, pošta, postajališča mestnega prometa, dva nakupovalna centra, več restavracij, sprehajalne poti, reka Sava..Dovoljensko dokumentirano. Vpisano v ZK. Brez bremen. Tel: 070 232 524. Zasebna ponudba. MOŽNA MENJAVA za stanovanje izven Ljubljane z vašim doplačilom.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 040/888-276

Referenčna št.:
6259642

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.