• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, poslovni prostor, prostor za storitve: BREZOVICA PRI LJUBLJANI, 590 m2

999.000,00 € 1.440.000,00 €Izračun kredita
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Poslovni prostor | Regija: LJ-okolica | Upravna enota: Lj. J&Z del (Vič, Rudnik) | Občina: Brezovica
BREZOVICA PRI LJUBLJANI, 590 m2, prostor za storitve, zgrajen l. 1990, adaptiran l. 2004, 3.479 m2 zemljišča, poslovna stavba na odlični dostopni lokaciji ob vhodu v prestolnico, prodamo. Cena: 999.000,00 EUR
Energ. razred:
B2
 (25 - 35 kWh/m2a)
Šifra oglasa:
521

Dodaten opis

Prenovljen in vzdrževan poslovni objekt z večjim zemljiščem na odlični, hitro dostopni in vidni lokaciji ob vhodu v prestolnico v bližini pomembnejših prometnih povezav in avtocestnega vozlišča.

Nepremičnino predmet prodaje tvorijo osrednja poslovna stavba s skupno površino 530m2, ločena garaža s površino 60m2. Predmet prodaje je tudi večje montažno skladišče - šotorska hala površine 240m2. Zemljišče na katerem se nahaja poslovna stavba je površine 3479 m2, v naravi pretežno asfaltirane površine, dvoršče stavbe ter površine namenjene za mirujoči promet. 

Osrednja poslovna stavba je členjenega tlorisnega gabarita s tremi etažami v enem delu in dvemi etažami v drugem delu stavbe. Približna površina po etažah znaša 220 m2 v prvi etaži, 225m2 v drugi etaži in 85m2 v tretji etaži. 

V delno podkleteni prvi etaži je locirana garaža, skladišče, pisarna, sanitarije, kotlovnica, prostori namenjeni arhivu. V 1. etaži, se nahajajo pisarniški prostori, večja sejna soba, večja po konceptu open space pisarna, 3 pisarne, čajna kuhinja, sanitarije in garderobna soba ter vhod (veža, stopnišče), mansarda je v celoti namenjena poslovni, pisarniški dejavnosti s 4-imi pisarnami, sanitarijami in ložo. Ločena garaža na dvorišču je dimenzij 9.5 x 6.4m (60m2). Šotorska hala se nahaja robu zemljišča in je namenjena skladiščenju, je tlorisnih dimenzij 8 x 30m (240m2), h=6m. Šotorska hala ima prilagodljivo skladiščno kapaciteto - je tirno zložljiva po dolžini glede na skladiščne potrebe.  

Nepremičnina je ponujena v prodajo na trg zaradi širitve in selitve dejavnosti na drugo lokacijo. Priložnost za investicijo in pridobitev urejene nepremičnine na posebni in zanimivi lokaciji. 

Lokacija, dostopnost, stavba in njena zasnova, večje zemljišče s prakiriščem, omogočajo in dopuščajo umestitev in uporabo nepremičnine poleg pisarniške dejavnosti za vrsto drugih različnih storitvenih dejavnosti kot so trgovinska, medicinskia (klinika ali več različnih zdravstvenih ambulatnih dejavnosti na enem mestu), nastanitvena in turistična dejavnost, obrtniška. Prav tako je možna prilagoditev in ureditev stavbe za stanovanjske potrebe.

Poslovna stavba je bila kompletno temeljito obnovljena izhajjoč iz osnovne konstrukcije (III. gradbene faze) v letu 2004. V letu 2016 je bila kompletno obnovljena (nova) streha. Stavba ima vse potrebne priključke za sodobno poslovanje (optika) ter je varovana s protivlomnim alarmnim sistemom.

Pri prenovi stavbe je bil dan velik poudarek na energetsko učinkovitost in sanacijo stavbe kar dokazuje energetska varčnost le-te in odličen energetski razred B2.

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno. Možen je hiter prevzem.

Načrte stavbe in dovoljenja vam predstavimo ob ogledu nepremičnine.

Vabljeni na ogled!

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Urbanistika, družba za projektiranje, inženiring in nepremičnine d.o.o.
Kolodvorska cesta 1
6000 Koper
tel.: 05/631-43-94, 041/756-457, 041529199

Referenčna št.:
6465431

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Urbanistika, družba za projektiranje, inženiring in nepremičnine d.o.o.

Kolodvorska cesta 1
6000 Koper


Podpisniki izjave o spoštovanju kodeksa

Zaupanja vredna nepremičninska družba