• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, stanovanje, 2-sobno: BOVEC, TRENTA, 42 m2

68.000,00 €Izračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: S.Primorska | Upravna enota: Tolmin | Občina: Bovec
BOVEC, TRENTA, 42 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 2002, 20 m2 zemljišča, P/1 nad., prodamo. Cena: 68.000,00 EUR
Energ. razred:
C
 (35 - 60 kWh/m2a)

Dodaten opis

V neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka prodamo stanovanje velikosti 42,00m2. Enota se nahaja v pritličju več stanovanjske stavbe, ki se pretežno uporablja za počitnikovanje. Stanovanje sestoji iz večjega predprostora, ki ima funkcijo dnevno spalni prostor, hodnika, kopalnice z Wc-jem, kuhinja z jedilnico ter dnevno bivalnega prostora. Stanovanje se ogreva z električno pečjo z radiatorji. Prav tako tudi ogrevanje sanitarne vode. Enoti pripada parkirišče in del zemljišča, ki je razdeljen tako, da ima ta enota vrtno utico z mizo in klopmi ter prostor za poležavanje na zelenici. V stanovanju je vsa oprema, ki je vključena v ceno. Objekt ima lastno vrtino za vodo in več prekatno greznico. Stroški so minimalni in v povprečju ne presegajo mesečno 70 eurov.

DO BOVCA JE 20 km. Čez cesto kamp Trenta. 

MOŽNOST TRŽENJA IN ODDAJANJA V NAJEM

Mnenje agencije: popolnoma opremljena počitniška enota na odlični lokaciji v dolini Trente. Idealna priložnost tako za bivanje kot tudi počitnikovanje. Priložnost za investicijo in oddajanje v najem za bivanje ali turistične namene. Nedaleč naokrog vam Triglavski narodni park ponuja tisoče možnosti za šport in rekreacijo.

Nudimo vam: brezplačne oglede, varen in zanesljiv nakup, pomoč pri pridobivanju finančnih virov, kompletni nepremičninski posel od A-Ž, pravno svetovanje, cenitev nepremičnin, možnost menjav, izdelavo vseh pogodb v zvezi z nepremičninami ...

V SODELOVANJU Z BANKO VAM NUDIMO UGODNE HIPOTEKARNE, STANOVANJSKE IN POTROŠNIŠKE KREDITE TUDI DO 100% VREDNOSTI NAKUPA (z ustreznimi zavarovanji).


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Rešer d.o.o. PE Rešer nepremičnine
Novi trg 16
3000 Celje
tel.: 041/757-180 Matjaž

Referenčna št.:
6263004

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Rešer d.o.o. PE Rešer nepremičnine

Novi trg 16
3000 Celje

041/757-180 Matjaž

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.