• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, hiša, samostojna: BIZELJSKO, MIRNA, SONČNA LOKACIJA, 336 m2

400.000,00 €Izračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: Posavska | Upravna enota: Brežice | Občina: Brežice
BIZELJSKO, MIRNA, SONČNA LOKACIJA, 336 m2, samostojna, zgrajena l. 2006, 16.496 m2 zemljišča, prodamo. Cena: 400.000,00 EUR
Energ. razred:
C
 (35 - 60 kWh/m2a)

Dodaten opis

BIZELJSKO, MIRNA IN SONČNA LOKACIJA

Nadstandardna hiša, ki omogoča udobno bivanje.

HIŠA je zgrajena iz kakovostnih materialov. Objekt je pokrit z zelo kakovostno kritino iz naravne gline (bobrovcem). Pred hišo je urejeno parkirišče, preostala parcela je zelenica. Lokacija nudi veliko možnosti za rekreacijo in udobno bivanje, mirna in sončna lokacija.

STANOVANJSKI OBJEKT je zasnovan nadstandardno. Vse je opremljeno (masivno pohištvo in ostala oprema ostane po dogovoru). Hiša se nahaja v treh etažah in  je bila zgrajena leta 2006, zgrajena z modularno opeko ter armirano betonsko ploščo z horizontalnimi in vertikalnimi vezmi, zidovi so izolirani z 17 cm EPS izolacijo. Hiša stoji na zemljišču v velikosti 16496 m2. Skupna površina prostorov je 336 m2.

V pritličju se nahaja velik, sončen večnamenski prostor, ki obsega dnevno sobo z kaminom, veliko jedilnico, kuhinjo ter dostopom do zunanje terase, v pritličju je še soba za goste, kopalnica, zaprta loža hodnik in stopnišče. V mansardi se nahajajo dve otroški sobi, galerija, spalnica, garderoba, kopalnica s savno. V kleti je nahajajo velika soba za druženje, shrambe, velika garaža z delavnico ter kurilnica. Centralna kurjava je urejena na peč na kurilno olje.

Tla v predprostoru, kuhinji in kopalnicah so keramična ploščice, tla v sobah so izdelana iz parketa. Stopnice, ki vodijo v mansardo so lesene - hrast, z kovano ograjo. Kopalnice imajo talno ogrevanje.  Hiša je dostopna po javni asfaltni cesti,  sosednje zemljišče je travnik, ki se nadaljuje v gozd.

PARKIRANJE IN GARAŽE: Parkirno mesto v zaprti garaži do tri mesta, poleg hiše so še ostala parkirna mesta.

OKOLICA HIŠE: veliko zelene površine, urejena okolica, na preostali travnati površini je možno predlagati spremembo namembnosti zemljišča, možno je izdelati ribnik oziroma druge vodne površine ali druge zelene površine, igrišče, …

Objekt se nahaja 15 minut od Brežic. V neposredni bližini so večja termalna zdravilišča: Terme Olimje, Rogaška Slatina, Terme Tuhelj, Terme Čatež, Terme Paradiso. Blizu sta letališči; Ljubljana in Zagreb. Grad Mokrice z golf igriščem je samo 25 minut oddaljen od Bizeljskega. V neposredni bližini so vinogradniška področja, turistični kraji, Svete gore (Bistrica ob Sotli) in druge znamenitosti, Kozjanski park. Na Bizeljskem se nahaja šola, vrtec, zdravstveni dom, lekarna, gostišče, trgovina, ….

Pogoj prodaje: kupec plača del provizije v višini 2% prodajne cene + DDV


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Geodet Kralj, geodetske storitve in nepremičnine, Janez Kralj s.p.
Bizeljska cesta 8
8250 Brežice
tel.: 040/753-911 Janez Kralj

Referenčna št.:
6273693

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Geodet Kralj, geodetske storitve in nepremičnine, Janez Kralj s.p.

Bizeljska cesta 8
8250 Brežice

040/753-911 Janez Kralj

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.