• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Financiranje

Prodaja, stanovanje, 2-sobno: BEZINA, 76 m2

79.900,00 €Izračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: Savinjska | Upravna enota: Slovenske Konjice | Občina: Slovenske Konjice
BEZINA, 76 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 2007, adaptirano l. 2014, 2/3 nad., Na mirni in lepi lokaciji v sožitju narave v naselju Bezina v Slovenskih Konjicah, v bloku z le 7 stanovanji, z dobro cestno povezavo Slovenske Konjic, prodamo. Cena: 79.900,00 EUR

Dodaten opis

Na mirni in lepi lokaciji v sožitju narave v naselju Bezina v Slovenskih Konjicah, v bloku z le 7 stanovanji, z dobro cestno povezavo Slovenske Konjice-Oplotnica-Zreče, prodajamo nadstandardno novejše lepo urejeno in svetlo 2-sobno stanovanje z balkonom in garažo.Stanovanje se nahaja v 2.nadstropju bloka.
Obsega hodnik, kopalnica in wc, dnevni prostor z jedilnico, kuhinjska niša, spalnica in balkon.Z balkona stanovanja je najlepši pogled na gozd in naravo.Zunaj možnost vrta.
V pritličju stavbe je garaža opremljena z omarami in pralnica z plinsko pečjo za ogrevanje.Samo stanovanje je energetsko varčno, nizki stroški bivanja.
Oddaljensost od središča mesta SL.Konjice je 2km, AC Tepanje 6km, bližina smučarskega centra Rogla.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 051/469-778

Referenčna št.:
6284004

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.