• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, hiša, dvojček: ANKARAN, HRVATINI, 92.8 m2

397.000,00 €Izračun kredita
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: J. Primorska | Upravna enota: Koper | Občina: Ankaran
ANKARAN, HRVATINI, 92,8 m2, dvojček, zgrajen l. 2016, 175 m2 zemljišča, P+1, prodamo. Cena: 397.000,00 EUR
Energ. razred:
C
 (35 - 60 kWh/m2a)

Dodaten opis

Ankaran - Hrvatini; na eni izmed najlepših lokacij nad Ankaranom, z osupljivim razgledom, prodamo novozgrajeno hišo v izmeri 92,8 m2. 

Hiša - dvojček, ki ji pripada 175 m2 zemljišča, se nahaja v manjši soseski novejših hiš, ki jih obdaja idilično zeleno okolje vinogradov in oljčnih nasadov, kar omogoča veliko zasebnosti.

Celotna soseska, ki je bila zgrajena leta 2016 je ograjena. Dostop do posameznih hiš je preko glavnih vhodnih drsnih vrat na daljinsko upravljanje.

Hiša ima zelo lep funkcionalen tloris prostorov. Glavni notranji dnevno bivalni del je skoraj po celotni etaži odprt prostor, v katerem se nahaja velik kuhinjski del, z nadaljevanjem v jedilni del z veliko mizo za šest oseb ter prostoren dnevni prostor. Posebnost celotne hiše so zelo velike steklene površine, skozi katere je čudovit panoramski razgled na Milje, Gradež in vse do Benetk. Izjemno lep in širok razgled na morsko stran daje prostoru še prav poseben pečat. V isti etaži ima hiša manjšo kopalnico s tuš kabino in sanitarijami za goste. Iz osrednjega dela bivalnega prostora vodijo stopnice v mansardni del, kjer je izdelan zanimiv prostor za otroški kotiček.

V spodnjo etažo se spustimo po unikatnem, ročno izdelanem stopnišču. Iz hodnika v spodnji etaži je vhod v tehnični prostor, namenjen toplotni črpalki, ki služi za ogrevanje celotne hiše preko talnega ogrevalnega sistema, kakor tudi za pralnico in podobno. V nadaljevanju je glavna velika kopalnica s tuš kabino, masažno kadjo, sanitarijami in dvojnim umivalnikom. Ob kopalnici sta dve spalnici, ena večja in ena manjša, iz katerih je izhod na zunanji dnevno bivalni prostor.

Zunanji del ima na eni strani urejeno trato obdano z zelenjem, za katero skrbi namakalni sistem. Na drugi strani zunanjega dela se nahaja lepa terasa, ki ponuja popolno zasebnost.

Klimatizirana hiša se prodaja v celoti opremljena in pripravljena na takojšnjo vselitev in udobno bivanje. Hiša ima vse potrebne priključke, vključno z optiko. Pred hišo so urejeni parkirni prostori. Hiša bo z vsemi svojimi prednostmi zadovoljila tudi zahtevnejše kupce. Hiša je primerna tako za bivanje, kot za oddajanje.

Ponudbeni pogoj prodajalca: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% + ddv obračunano od pogodbene vrednosti.    


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Moneta Invest d.o.o.
Kamniška ulica 41
1000 Ljubljana
tel.: 01/436-30-22, 041/620-691

Referenčna št.:
6424347

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.

Iz ponudbe Moneta Invest d.o.o.

ANKARAN

Prodaja: Hiša
Nadstropje: K+P+1Leto: 2016Zemljišče: 179 m2
169 m2, dvojček, zgrajen l. 2016, 179 m2 zemljišča, K+P+1, prodamo. Cena: 462.000,00 EUR
169,00 m2
462.000,00 €
V primeru, da se vam PDF datoteke ne odpirajo, priporočamo namestitev novega PDF bralnika: Adobe Reader ali Foxit Reader.
Ponudnik

Moneta Invest d.o.o.

Kamniška ulica 41
1000 Ljubljana


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.