• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, hiša, dvojček: ANKARAN, 169 m2

462.000,00 €Izračun kredita
Izračun kreditaPosredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: J. Primorska | Upravna enota: Koper | Občina: Ankaran
ANKARAN, 169 m2, dvojček, zgrajen l. 2016, 179 m2 zemljišča, K+P+1, prodamo. Cena: 462.000,00 EUR
Energ. razred:
B1
 (15 - 25 kWh/m2a)

Dodaten opis

Ankaran - Hrvatini; opremljeno stanovanjsko hišo - dvojček, zgrajeno na čudoviti lokaciji Hrvatinov nad Ankaranom prodamo.

Hiša - dvojček, ki ji pripada 179 m2 zemljišča, se nahaja v soseski novejših hiš, ki jih obdaja idilično zeleno okolje vinogradov in oljčnih nasadov, kar omogoča veliko zasebnosti.

Celotna soseska, ki je bila zgrajena leta 2016 je ograjena. Dostop do posameznih hiš je preko glavnih vhodnih drsnih vrat na daljinsko upravljanje.

Stanovanjsko hišo sestavlja etaža kleti, pritličja in nadstropja v skupni izmeri 169 m2.

Prva etaža je zaradi konfiguracije terena iz ene strani kot kletna etaža, iz vhodne strani pa je kot pritličje. Posebnost je odprtost celotnega prostora, ki omogoča najrazličnejše možnosti uporabe. V podaljšku celotne etaže je tehnični prostor.

Hiša ima v naslednji etaži kuhinjski delavni del z jedilnico, ki se nadaljuje v dnevni prostor, od koder je na eni strani izhod na balkon, pokrito ložo, na drugi strani pa je izhod na vrt. Atrij ob hiši omogoča prijetno zunanje bivalno okolje, na katerem je del prostora zunanja terasa, obložena s keramiko, preostali del pa je urejen kot trata z zasajenimi grmovnicami, ki nudijo zunanjemu prostoru dovolj intime. V tej etaži je ob izhodu na vrt še kopalnica s tuš kabino in sanitarijami.

V etaži nadstropja so tri spalnice, največja med njimi ima dvokrilna steklena vrata za izhod na balkon, pokrito ložo. Ob spalnicah je večja kopalnica z banjo, dvojnim umivalnikom in sanitarijami.

Hiša ima izdelano tudi mansardo, ki je lahko uporabna za dodatne spalne prostore, otroške sobe, delovni prostor ali podobno.

Celotna hiša je obdana s toplotno izolacijsko fasado, na srehi je opečna kritina. V hiši je optika. Pred hišo so urejeni parkirni prostori.

Ponudbeni pogoj prodajalca: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% + ddv obračunano od pogodbene vrednosti


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Moneta Invest d.o.o.
Kamniška ulica 41
1000 Ljubljana
tel.: 01/436-30-22, 041/620-691

Referenčna št.:
6427113

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
V primeru, da se vam PDF datoteke ne odpirajo, priporočamo namestitev novega PDF bralnika: Adobe Reader ali Foxit Reader.
Ponudnik

Moneta Invest d.o.o.

Kamniška ulica 41
1000 Ljubljana


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.