• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku
  • Financiranje

Prodaja, hiša, vrstna: AJDOVŠČINA, CENTER MESTA, 200 m2

210.000,00 €Izračun kredita
Posredovanje: Prodaja | Vrsta: Hiša | Regija: S.Primorska | Upravna enota: Ajdovščina | Občina: Ajdovščina
AJDOVŠČINA, CENTER MESTA, 200 m2, vrstna, zgrajena l. 1750, adaptirana l. 1993, 113 m2 zemljišča, P+1+M, V centru mesta, prodamo vezano hišo. Hiša je primerna za bivanje družine z majhnimi otroci, saj sta šola oz. vrtec v neposredni bližini. Zanimivo zasnovana, bivalni del je zgrajen na način galerije, iz dnevnega prostora, se po stopnicah vzpnemo na balkon, preko katerega je dostop do spalnic. ima še prostor za druženje, balkon, teraso, 4 sobe. Vse instalacije, centralno ogrevanje, kamin, toplotno črpalko. . . Možna menjava z doplačilom za novejše 2 sobno stanovanje, najraje na Obali. ZK urejeno, prodamo. Cena: 210.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI v izdelavi
Šifra oglasa:
067-01/2018

Dodaten opis

V centru mesta, prodamo vezano hišo. Hiša je primerna za bivanje družine z majhnimi otroci, saj sta šola oz. vrtec v neposredni bližini. Hiša je zasnovana na način P+1+M, obrnjena je na Z - JZ, čeprav se nahaja v strnjenem delu ulice-gasi, je zaradi veliko steklenih površin hiša zelo svetla. V pritličju je sprejemni hodnik, preko katerega pridemo v veliko sobo za druženje s kuhinjo in WC, v pritličju sta še garaža ter kotlovnica. Po stopnicah se vzpnemo v prvo nadstropje, kjer sta od bivalnega dela ločena zakonska spalnica ter kopalnica. Hiša ima atraktivno notranjo zasnovo, bivalni del je zgrajen na način galerije, iz dnevnega prostora, se po stopnicah vzpnemo na balkon, preko katerega je dostop do treh spalnic iz ene je izhod na teraso. poleg dnevnega prostora je v nadstropju še kuhinja z jedilnico, iz katere se gre na pokriti zunanji balkon, katerega je mogoče odpirati in zapirati glede na letne čase.  Hiša je brez funkcionalnega zemljišča, ima pa garaža za parkiranje enega avtomobila, drugi se lahko parkira pred garažo. Hiša je bila generalno adaptirana leta 1993, zadnja predelava, pa je bila ureditev družabne sobe in WC v letu 2009.

hiša ima centralno ogrevanje na nafto, v dnevni sobi je dodatno peč na pelete, sanitarna voda se pripravlja preko toplotne črpalke. Talni materiali so keramika ter laminati v sobah, betonske plošče, stavbno pohištvo je večinoma leseno s termopan zasteklitvijo. Garažna vrata so lamelne izvedbe z avtomatskim odpiranjem.

Možna menjava z doplačilom za novejše oz. obnovljeno 2 sobno stanovanje v pritličju oz. 1 nadstropje, lokacija Primorska, najraje na Obali.

Velika meščanska hiša, za ljubitelje bivanja v centru mesta, ZK stanje urejeno, VREDNO NAKUPA !!!


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Gaberit nepremičnine Matija Ceket s.p.
Tovarniška cesta 4A
5270 Ajdovščina
tel.: 0599/28-075, 051/690-437, fax.: 0599/26-856

Spletna stran:

Referenčna št.:
6161843

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Gaberit nepremičnine Matija Ceket s.p.

Tovarniška cesta 4A
5270 Ajdovščina


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.