• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik

Oddaja, počitniški objekt, apartma: VELI LOŠINJ, 48 m2

150,00 €/dan
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Počitniški objekt | Regija: Primorsko-goranska | Upravna enota: VSE | Občina: Mali Lošinj
VELI LOŠINJ, 48 m2, apartma, zgrajen l. 2000, 1/2 nad., Veli Lošinj, oddamo apartma velikosti 48 m2 za minimalno obdobje 1 teden. Cena najema na dan med 150 EUR do 180 EUR. Apartma je za 4 osebe, oddamo. Cena: 150,00 EUR/dan

Dodaten opis

Na otoku Mali Lošinj, v mestu Veli Lošinj oddamo apartma za 4 osebe. Apartma se nahaja v kompleksu hotela Punta, v prvi vrsti ob morju. Apartma ima spalnico z zakonsko posteljo in raztegljivo ležišče za dve osebi. V aprtamju je na voljo kuhinja in kopalnica. Kopalnica je nova, na voljo tudi pralni stroj. Apartma je klimatiziran. Na voljo tudi uporaba bazena in urejene plaže. Gostje apartmaja imajo popust na vse SPA storitve.Apartma ima velik balkon z pogledom na morje.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 051/649-297

Referenčna št.:
6273957

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.