• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik

Oddaja, stanovanje, 2-sobno: SPODNJE HOČE, 90 m2

500,00 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: Podravska | Upravna enota: Maribor | Občina: Hoče - Slivnica
SPODNJE HOČE, 90 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1980, adaptirano l. 2015, 600 m2 zemljišča, K+P+M, Oddaja stanovanja v samostojni dvostanovanjski hiši, oddamo. Cena: 500,00 EUR/mes
Stanovanje je primerno tudi za študente.
V bližini se nahaja/jo:
-- Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Dodaten opis

Nudimo prijetno bivanje z dobro energijo v svetlem stanovanju s pogledom na obronke Pohorja, ki se nahaja v spodnji etaži dvostanovanjske hiše v Hočah pri Mariboru. Stanovanje v izmeri 90 m2 je v celoti opremljeno in pripravljeno za takojšno vselitev. Ima nova PVC-okna, izolacijo do 20 cm, novo fasado, velik balkon z dostopom iz kuhinje in dnevnega prostora, možen je izhod na travnato dvorišče v zadnjem, od ceste odmaknjenem delu dvorišča. Stanovanje je primerno za par ali tričlansko družino, domače živali niso dovoljene.

Stanovanje obsega kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor, spalnico, predsobo, kopalnico s kadjo, stranišče in hodnik. Ogrevanje je s pečjo na kurilno olje. V hiši je prav tako garaža, kjer je parkirišče za dva avtomobila. Možnost obdelave vrta, ki se nahaja za hišo. K hiši spada tudi zelenica in sadovnjak, kar daje možnost preživljanja časa na svežem zraku in na zelenih površinah.

Hiša je locirana na dostopni lokaciji, v neposredni bližini avtoceste A1 Maribor – Koper. V bližini je avtobusna postaja, trgovine, vrtec, osnovna šola, pošta, banka, lekarna, zdravstveni dom, možnost rekreacije na bližnjih teniških igriščih ali sprehodi v naravi.

Plačilo najemnine v znesku 550,00 EUR je sprotno / za tekoči mesec, zahtevana je varščina v višini treh najemnin. Stroški niso vključeni v ceni najema. Najemna pogodba se sklepa za obdobje enega leta, z možnostjo podaljšanja. Zaželen je dolgoročni najem. Možen je odkup celotne hiše.

Samo resni interesenti pokličite na telefonsko številko 041 456-601 in dogovorili se bomo za ogled.

Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 041 456 601

Referenčna št.:
6457579

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.