• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku

Oddaja, stanovanje, 4-sobno: ŠKOFJA LOKA, STARO MESTNO JEDRO, 150 m2

1.350,00 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: Gorenjska | Upravna enota: Škofja Loka | Občina: Škofja Loka
ŠKOFJA LOKA, STARO MESTNO JEDRO, 150 m2, 4-sobno, adaptirano l. 2018, 2/M, Oddamo stanovanje v mestnem jedru, sončna lokacija, (pod gradom). Nizki stroški ogrevanja (ogrevanje s toplotno črpalko, prezračevanje z rekuperatorjem), nadstandardna gradnja (visoki stropi, široka stopnišča in hodniki). Vsako stanovanje ima števce porabe vode in toplotne energije. Energijski razred A2, kuhinja, predsoba, 2 kopalnici opremljene, oddamo. Cena: 1.350,00 EUR/mes
Energ. razred:
A2
 (10 - 15 kWh/m2a)

Dodaten opis

Pod grajskim hribom v Škofji Loki, je bila leta 2017 v celoti obnovljena in rekonstruirana staromeščanska stavba – Vila Grajski vrt. Stavba, ki obsega 15 stanovanj, je bila obnovljena po smernicah za pasivno gradnjo PHPP, kar zagotavlja izredno nizko porabo energije (cca 15 kWh/m2/leto). Stavbi pripada veliko sončno dvorišče v izmeri cca 700 m2.

Stanovanje je zelo prostorno in udobno ter mu pripada tudi shramba v kleti objekta. Parkiranje je urejeno v neposredni bližini objekta. 

Dupleks - štirisobno stanovanje (št. 11) v skupni izmeri 120 m2 ima dve etaži: spodnja etaža obsega kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom z izhodom na ložo z razgledom na grad, spalnico in kopalnico; v zgornji etaži sta dve sobi in kopalnica. 

Stanovanje je priključeno na vodovodno, električno in kanalizacijsko omrežje. Objekt je ogrevan s toplotno črpalko. Prezračevanje je indvidualno z lastnim rekuperacijskim sistemom. V sanitarijah je vgrajena sanitarna oprema. Opremljena kuhinja, ostala oprema po dogovoru. Nizki stroški.

Najemodajalec oz. lastnik nepremičnine  pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini dogovorjene dvoomesečne najemnine + ddv na način, da najemnik plača polovico omenjene obveznosti oziroma enomesečno najemnino+ ddv.

Pokličite za več informacij in dogovorite ogled!

p.s.
Dokumentirana obnova od temeljev do strehe. V starem mestnem središču, zgrajeno po smernicah za pasivno gradnjo. Urejena etažna lastnina in upravljanje.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Viping d.o.o.
Zgornje Gameljne 35
1211 Ljubljana - Šmartno
tel.: 070/169-622

Referenčna št.:
6163180

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Viping d.o.o.

Zgornje Gameljne 35
1211 Ljubljana - Šmartno


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.