• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik

Oddaja, stanovanje, garsonjera: PIRAN, ROZMANOVA/TARTINIJEV TRG, 18 m2

350,00 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: J. Primorska | Upravna enota: Piran | Občina: Piran
PIRAN, ROZMANOVA/TARTINIJEV TRG, 18 m2, garsonjera, poslovni apartma, zgrajena l. 2012, adaptirana l. 2012, P/4 nad., PROSTO OD 1.10. Nadstandardna garsonjera, talno ogrevanje marmorja, net&tv, oprema po naročilu, Rozmanova, nekadilska, gayfriendly, za dolgo obdobje, oddamo. Cena: 350,00 EUR/mes
Stanovanje je primerno tudi za študente.
V bližini se nahaja/jo:
-- EMUNI University
-- Fakulteta za pomorstvo in promet
-- Fakulteta za turistične študije Portorož - Turistica

Energ. razred:
 EI ni potrebna (31. člen ZURE)

Lastnosti nepremičnine

  • Velikost: 18,00 m2
  • Nadstropje: P/4
  •  EI ni potrebna (31. člen ZURE)

Dodaten opis

ZASEDENO DO 01.OKTOBRA 2022!  Cena vključuje (wi-fi, 350 TV programov, Rtv, vodo, smeti). ELEKTRIKA se plačuje mesečno po porabi (samostojen števec je v garsonjeri)! K strošku elektrike se vsakomesečno doda dodatek 10,00 eur za električno energijo-poraba za pralni stroj, katera je po-vezana na odčitalec hišnega odčitalca elektrike.

Varščina je v višini 250,00 Eur (uporabi se za enkratno beljenje po zaključku najemne pogodbe, v primeru, da je najemnik več kot leto dni je dolžan vsako leto sam prebeliti garsonjejo, kot tudi pred odhodom iz nje)!

 **JUNIJ/JULIJ/AVGUST/SEPTEMBER . . . 400,00 Eur,  *OKTOBER/MAJ ... 350,00 Eur na mesec. 

Nadstandardna garsonjera za ENO OSEBO, talno ogrevanje mozaika iz belega marmorja, net&tv, oprema po naročilu, pralni stroj, nekadilska, gayfriendly za dlje časa, vstop pod video nadzorom.

V ceni so že zajeti MESEČNI STROŠKI (cca. 100 Eur); rtv naročnina, vsakodnevni odvoz smeti, catv, internet, voda in zemljiški prispevek. Najem samo za dlje časa!

 www.igen.si

Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 041 745 583

Spletna stran:

Referenčna št.:
5649165

Lokacija nepremičnine

 
Kliknite za prikaz zemljevida
*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.