• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik

Oddaja, garaža, vsi tipi: MARIBOR, TABOR, 14 m2

55,00 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Garaža | Regija: Podravska | Upravna enota: Maribor | Občina: Maribor
MARIBOR, TABOR, 14 m2, garaža, zgrajena l. 1975, adaptirana l. 2017, 14 m2 zemljišča, K/3 nad., elektrika, suha, lastna vrata in vrata na objektu, primerna kot garaža, skladišče ali kot hobi soba, oddamo. Cena: 55,00 EUR/mes
Energ. razred:
 EI ni potrebna (334.člen EZ-1)

Dodaten opis

Oddam garažo velikosti 14m2 v kleti garažne hiše na Metelkovi. Garaža je bila sanirana leta 2017. Garaža ima svoja lastna vrata. Dodatna vrata so še na samem objektu. Zaradi njene lokacije pozimi v njej ni zmrzali, poleti pa ni vročine. V garaži je električni priključek. Primerna je kot parkirišče za avto ali 2/3 motorje. Idealna je za uporabo kot skladišče zaradi manjših temperaturnih nihanj. Ker ima električni priključek, se jo lahko uporabi tudi kot hobi sobo.

V najemnini so zajeti vsi stroški. Najemnina 55 EUR/mesec je za enoletni najem. Ob krajšem obdobju najema je cena ustrezno višja.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Zasebna ponudba
tel.: 041/754-634

Referenčna št.:
6284460

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Pravno in dejansko stanje nepremičnine, ki jo oglašujejo oz. prodajajo fizične ali pravne osebe, brez posrednika z veljavno nepremičninsko licenco, ni preverjeno s strani nepremičninske agencije ali strokovnjaka s področja nepremičninskega prava. Sklepanje nepremičninskih pravnih poslov zahteva od prava neuke stranke visoko mero skrbnosti in previdnosti, predvsem poznavanje pravnih, davčnih in drugih nepremičninskih predpisov, razmer na trgu in poslovnih praks.
Ponudnik

ZASEBNA PONUDBA