• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku

Oddaja, poslovni prostor, pisarna: LJUBLJANA VIČ, TRNOVSKA VRATA, 36 m2

500,00 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Poslovni prostor | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Vič-Rudnik | Občina: Ljubljana
LJ. VIČ, TRNOVSKA VRATA, 36 m2, pisarna, zgrajena l. 2005, P/4 nad., Moderen poslovni prostor v poslovno stanovanjskem središču Trnovska vrata. Samostojen lokal, z lastnim vhodom in dobro vidno izložbo. Lahko dostopna in prepoznavna lokacija in živahen poslovni ambient, oddamo. Cena: 500,00 EUR/mes
Energ. razred:
 Merjena EI: 62 kWh/m2a

Dodaten opis

Poslovni prostor se nahaja na prepoznavni lokaciji t.i. Trnovska vrata,  ob barjanski  vpadnici -izvoz Lj.Center proti centru mesta, v živahnem in dobro obiskanem poslovnem stanovanjskem središču, s prepoznavnimi družbami, trgovinami in drugimi lokali iz različnih storitvenih dejavnosti (NLB, BDO, Decor&Design), Poslovna hiša je dobro vidna in neposredno dostopna iz Barjanske ceste v smeri proti južni obvoznici. Do centra mesta je le nekaj minut vožnje z avtomobilom oziroma javnim prometom (postaji LPP, bicikeLJ sta pred stavbo). V bližini se nahajajo še druge banke (Abanka, BKS), pošta, dom starješih občanov,.

Moderno in funkcionalno zasnovani  lokal ima skupno tlorisno površino 36m2. Lokal  je   skoraj v celoti opremljen in dobro  vzdrževan.

Vhod v lokal je odlično viden tudi z vapdne ceste. Prostori so samostojna zaključena celota z lastnim, direktnim  vhodom. Tla v pisarnah so  obložena  z epoksi tlakom, v toaletah  je položena keramika. Razpored nudi dve ločeni pisarni in sanitarije. Vsi pisarniški prostori so naravno osvetljeni in so delno opremljeni s kakovostno, moderno  pisarniško opremo po meri, v beli barvi in steklu in po sodobnih oblikovalskih standardih.

Namembnost prostora je lahko za različne storitvene ali pisarniške dejavnosti. Lahko dostopna in prepoznavna lokacija nudi živahen poslovni ambient. 

Vsi komunalni priključki so na voljo (elektro, VO-KA, internet), o. Ogrevanje prostorov je preko plinske peči, na način nizkotemperaturnega  gretja tal in sten, zato so stroški ogrevanja nizki. Prostori so klimatizirani. Povpeečni stroški na mesec znaša jo ca 150EUR.

Parkiranje je možno brezplačno pred stavbo ali v neposredni bližini. Za zaposlene je možnost parkiranja tudi  na P&R parkirišču Barje.

Ogled oglaševane nepremičnine je za potencialnega najemnika brezplačen in podpiše samo potrdilo o ogledu. Najemodajalčev pogoj pri oddaji nepremičnine je, da najemnik prevzame plačilo polovičnega zneska za posredovanje, v višini ene, pogodbeno dogovorjene, enomesečne najemnine. V kolikor se potencialni najemnik s tem ne strinja, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa najemodajalca,  zavrniti ogled nepremičnine.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana
Einspielerjeva ulica 6
1000 Ljubljana
tel.: 041/506-548 Maja Mikuž

Referenčna št.:
6266178

Lokacija nepremičnine

 
Kliknite za prikaz zemljevida
*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.

Iz ponudbe Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana

LJ. BEŽIGRAD, EINSPIELERJEVA, S STROŠKI

Oddaja: Poslovni prostor
Nadstropje: 5/6Leto: 1979
28 m2, pisarna, zgrajena l. 1979, 5/6 nad., oddamo posamezne ali več povezanih, opremljenih pisarn v velikosti med 28 in...
28,00 m2
350,00 €/mesec

LJ. BEŽIGRAD, EINSPIELERJEVA S STROŠKI

Oddaja: Poslovni prostor
Nadstropje: 1/6Leto: 1979
35 m2, pisarna, zgrajena l. 1979, 1/6 nad., oddamo ZADNJE POSAMEZNE ali povezane, opremljene pisarne v velikosti ca 35 m...
35,00 m2
395,00 €/mesec

LJ. BEŽIGRAD, S STROŠKI

Oddaja: Poslovni prostor
Nadstropje: P/6Leto: 1979
50 m2, pisarna, zgrajena l. 1979, P/6 nad., oddamo open space (odprt, brez predelnih sten) pisarniški prostor, v velikos...
50,00 m2
621,00 €/mesec
Ponudnik

Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana

Einspielerjeva ulica 6
1000 Ljubljana

041/506-548 Maja Mikuž

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.