• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku

Oddaja, stanovanje, 3-sobno: LJUBLJANA ŠIŠKA, BELLEVIE, 114.4 m2

1.450,00 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Stanovanje | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Šiška | Občina: Ljubljana
LJ. ŠIŠKA, BELLEVIE, 114,4 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 2019, 2/4 nad., Ob parku Tivoli, v novi soseski Bellevue, nekaj minut sprehoda do strogega središča mesta ali hitrim dovozom po Celovški cesti do avtocestnega obroča, oddamo novo (prva vselitev), svetlo in moderno, delno opremljeno stanovanje, z velikim dnevnim prostorom s teraso, 2 spalnicama in 2 kopalnicama ter 2 parkirnima mestoma v garaži, oddamo, oddamo. Cena: 1.450,00 EUR/mes

Dodaten opis

Nova stanovanjska soseska Bellevie je locirana nasproti parka Tivoli, skozi katerega poteka nekajminutna pešpot do centra mesta ali  z neposredno cesto navezavo na Celovško cesto in naprej proti avtocestnem obroču.

Stanovanje je novo (prva vselitev) in se nahaja v 2.nadstropju nove večstanovanjske zgradbe z dvigalom.

Stanovanjska površina znaša neto 102,9m2 od tega 14m2 pokrite terase. Shramba v kleti meri dodatnih 11,5m2. Dva stalna parkirna mesta sta v kleti zgradbe, z direktno povezavo z dvigalom do stanovanja. Parkirnina je zajeta v ceno najema.

V stanovanju  se vhodna veža z garderobno omaro razširi na osrednji dnevni prostor, v katerem je vgrajena nova kuhinja z vsemi gospodinjskimi aparati. Bivalni prostor je odprt, visok (265cm), po celotni dolžini zastekljen in ima izhod na prostorno pokrito teraso. Orientacija je SV, kar pomeni, da bo zunanja terasa, kljub vročini,  uporabna tudi v poletnih mesecih. Tla v dnevnem prostoru so iz keramike, ogrevana s talni gretjem. Stanovanje je v celoti prezračevano. Po ločenem hodniku z veliko vgradno garderobno omaro, je dostop do obeh spalnic: večje in malo manjše otroške oziroma sobe za goste ter kopalnice s tušem. Tla so tu obložena z masivnim hrastovim parketom. Obe spalnici imata izhod na teraso. Druga kopalnica ob dnevnem prostoru, je opremljena z velikim tušem (walk in shower) in  tudi s pralnim in sušilnim strojem.  

Stanovalcem je na voljo prostorno dvorišče v notranjem atriju, ki je zaprt za zunanje obiskovalce.

Stanovanje je daljinsko ogrevano preko toplarne (talno gretje) in prezračevano. Zaradi odlične izolacije in pravilne lege, klima ni potrebna. Možen je optični internetni priključek, naročnina v domeni najemnika.

Varščina: 2 najemnini

Zaželen je dolgoročni najem ali vsaj 1 leto.


Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana
Einspielerjeva ulica 6
1000 Ljubljana
tel.: 041/506-548 Maja Mikuž

Referenčna št.:
6284677

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana

Einspielerjeva ulica 6
1000 Ljubljana

041/506-548 Maja Mikuž

Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.