• Podrobnosti oglasa
  • Galerija slik
  • Vsi oglasi ponudnika
  • O ponudniku

Oddaja, poslovni prostor, pisarna: LJUBLJANA MOSTE, 205 m2

2.931,50 €/mesec
Posredovanje: Oddaja | Vrsta: Poslovni prostor | Regija: LJ-mesto | Upravna enota: Lj. Moste-Polje | Občina: Ljubljana
LJ. MOSTE, 205 m2, pisarna, zgrajena l. 1860, 1/2 nad., vsi priključki ( centralno ogrevanje, hlajenje, internet ), pripadajoča parkirna mesta, varovanje zagotovljeno, stroški uporabe vključeni v ceno, samostojna enota, bližina avtocestnega priključka, BTC, oddamo. Cena: 2.931,50 EUR/mes
Energ. razred:
 EI ni potrebna (31. člen ZURE)

Dodaten opis

V najem vam ponujamo izjemne poslovne prostore v  historičnem objektu, ki je bil povsem obnovljen in preurejen v poslovno stavbo. 

Prostori so kljub impresivni velikosti, visokim stropovom in velikim oknom, ki zagotavljajo veliko svetlobe, zelo udobni in praktično urejeni. Sestavljajo jih: avla pred vhodom z ločenimi, lastnimi sanitarijami, hodnik, kamor vstopimo skozi velika dvokrilna vrata, na levi so servisni prostor ( čajna kuhinja)  in  pisarne ( dve delno ločeni pisarni in velik delovni prostor ), na desni pa se razprostira impresivna, svetla sejna sobana s številnimi okni ter visokim stropom s štukaturami ter lestenci, zaradi katere so prostori zelo primerni za različna predstavništva, oglaševalske in druge agencije ( velika stena kot nalašč za predstavitve )..

Pred hrupom stavbo ščiti veliko dvorišče zavarovano z zapornico, kjer se nahajajo tri parkirna mesta, ki pripadajo prostorom in so vključena v ceno najema, tako, da je zagotovljeno  mirno delovno okolje. Prostori so varovani z alarmom, zagotovljeno je varovanje tudi celotne stavbe in parkirišča pred stavbo. 

Pokličite nas za več informacij in ogled.

Ob sklenitvi najemne pogodbe je obvezna varščina v višini ene mesečne najemnine, v ceno so vključeni vsi stroški uporabe ( razen interneta in čiščenja prostorov z izjemo skupnih prostorov stavbe ) ter stroški varovanja. Prostori se oddajajo delno opremljeni. 

( oglejte si tudi: https://www.nepremicnine.net/oglasi-oddaja/lj-moste-poslovni-prostor_6448966/)

Vabljeni.

Nepremicnine.net(C).

Kontaktni podatki

Rodman MGM d.o.o. PE nepremičnine
Zaloška cesta 54
1000 Ljubljana
tel.: 041/754-169 Gregor, 0590/48-451

Referenčna št.:
6448983

Lokacija nepremičnine

*Prikazana točka na zemljevidu lahko nekoliko odstopa od dejanske lokacije nepremičnine.
Ponudnik

Rodman MGM d.o.o. PE nepremičnine

Zaloška cesta 54
1000 Ljubljana


Pošlji povpraševanje

Za pošiljanje sporočil morate biti prijavljeni.